2009-06-28

Livet på en sandstrand!


Usch, alldeles nyss var jag alldeles klen. Men det har bättrat på sig lite, tog två Exedrin och drack ytterligare lite citronvatten. Min kropp var väl inte direkt van vid värmen. Det är väldans varmt i min lägenhet nu på sommaren, till skillnad mot för vintern då det är kallt. Men man ska väl inte klaga som dom säger.
Första dan på stranden idag!! Orbaden of course! Få saker slår det ska ni veta. Skönt i vattnet när man väl lyckats komma i, man gruvar ju sig alltid lite innan.

För första gången på evigheter så har jag INTE bränt mig, är lite svedd på ett par ställen men inget som gör ont eller svider. Är bara rosa och gullig! Tänkte smart och solade med en bikini utan axelband eftersom jag inte vill ha vita ränder som syns när jag ska ha min fina klänning på bröllopet på lördag. Ska faktiskt försöka göra mitt bästa för att inte bränna mig alls denna sommar, får se hur det går.
Om någon är nyfiken på hur min klänning ser ut får ni hålla er till tåls, Stina läser ju bloggen och eftersom hon håller sin klänning hemlig för mig så gör jag detsamma för henne;-)

Hur lockande känns det att jobba i morgon då?? Inte ett pillesket kan jag säga. Men det är bara att bita i det sura äpplet det, har ju "bara" 4 jobbveckor kvar innan jag får semester, sist av alla på jobbet faktiskt. Men oj så odräglig jag kommer vara fredagen v.30, när klockan slår 18:00 den dagen kommer jag studsa omkring av glädje! Dagen efter åker jag på semester! Så underbart det kommer bli!

Ikväll har jag lagat mat för första gången på länge, var katastrof förra veckan. Men man blir ju inte lika hungrig såna här varma dagar heller. Men idag blev det av, grillade lax i foliepaket. Det blev grymmans gott ska ni veta, enkelt men det är oftast godast så tycker jag. Bara laxfiléer, smörklickar, citron, grovsalt och citronpeppar. Så nu har jag ju mat åtminstone tre dagar i veckan som kommer.

Jag känner faktiskt lite sorg över en sak, och det är att jag inte kommer träffa min lillasyster på hela sommaren. Hade mer än gärna åkt upp till Lofoten i sommar också men känner inte att jag har råd med det tyvärr. Blir lite lessen när jag tänker på det...

Nu tror jag att jag ska ta med mig datorn in till sängen och kolla på nån film, blir en del film nu på sommaren när det ändå bara är skit på tv:n. Igår såg jag Rachel getting married och den var klart sevärd, ikväll blir det nog Zack & Mimi make a porno.

2 kommentarer:

bruden sa...

jag brände mig i fredags när vi satt på uteserveringen, trots att det var sen eftermiddag så nu har det varit en panikhelg och jag måste göra allt för att dölja ränderna. känns så där att tvingas in i ett solarium nu för att jämna ut allt :(

stina sa...

just nu är det så mkt att göra att jag hinner liksom inte blir nervös, men fråga mig samma fråga på fredag igen HJÄLP!
tack för all lyckönskning iaf!!
och jag tror oxå det är därför noah är så lugn för att vi från början haft barnvakt, är så glad att jag inte glömmer bort att jag har en pojkvän oxå som vissa mammor gör och lever bara för sin bebis. suck :)