2010-10-21

Beslutsångest 2000!

Jag är i behov av en varmare jacka. Alltså en riktigt varm och gosig jacka som helst täcker en del av röva också. Men ändå inte alltför lång. Jag vet att man inte kan få såna gratis så jag inser att jag måste betala en del (som jag egentligen inte har råd med just nu, men jag kan ju inte heller gå omkring och frysa).

ÄLSKAR min rosa jacka som jag köpte förra vintern, men den är helt enkelt inte tillräckligt varm för att jag ska kunna ha den hela vintern.
Har även en svart vanlig vinterjacka från North face som jag tycker om, men den har några år på nacken och är lite i samma modell som den rosa, så jag är ute efter nåt som skiljer.

Har ett par svarta täckbrallor som funkar att matcha till allt. Har nu hittat tre jackor jag på olika sätt gillar. Eller egentligen är det ju två olika, men en modell gillar jag i två olika färger.

Nu nu känner jag att jag behöver lite råd angående detta. Bäst gillar jag modellen på den röda/svarta, men allra helst hade jag velat ha den i den gröna färgen.
Alla tre ska vara riktigt varma jackor som jag är ute efter också.


Nä fy vad svårt detta är tycker jag! Tror jag ska lägga mig och sova på saken och rådfråga min vapendragare Amanda i morgon, hon är lite av en jackexpert;-)

2 kommentarer:

Amanda sa...

Du ville ju faktiskt ha en grön Anna.. De är ju de du sagt. Men de två andra skulle jag personligen valt. Har faktisk gått och funderat på den röda, men jag köper varm jacka nästa år istället :P Så jag lägger min röst på... ... ... Hm, den gröna tror jag :P

Sofie sa...

Jag tycker absolut den röda var snyggast. Men vill du gärna ha en grön tycker jag du ska leta vidare. Måste ju finnas att få tag på någonstans.