2010-12-03

Friday I´m in love!

Snart är även denna arbetsvecka slut, ska bara ta mig igenom 4 timmar i morgon först! Men det kommer säkert gå som en dans. Livet leker nämligen just nu.

Haft en riktigt bra vecka på jobbet, svårt att säga om det enbart haft att göra med mitt goda humör eller inte. I tisdags förmiddag hade jag utvecklingssamtal. Jag och Janne satt i en stuga med brasa och fikade och pratade några timmar.

Idag var första gången på 1½ vecka som jag verkligen kände mig sugen på mat. Vilken skönt känsla ändå. På söndag hoppas jag verkligen jag är sugen på mat, för då ska vi äta julbord med jobbet. Då vill man ju kunna packa i sig så mycket som bara är möjligt:)

Idol är verkligen bra ikväll! Jay är hur grym som helst men jag gillar även Olle och Minnah!

Igår var jag och lånade pappas resväska, min egna ändrar ju koden på eget bevåg under tiden man reser så den känns inte helt pålitlig att ta med till andra sidan jorden. Så egentligen skulle man väl redan nu kunna packa ner lite kläder. Jag betvivlar ju att jag har nåt behov av shorts och bikins dom närmsta dagarna. Men det blir väl i sista minuten som vanligt kan jag tro. Måste verkligen ta tag i det där med tågbiljett ner till Arlanda också. Även om SJ känns sådär i det här klimatet.

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Hærligt att livet leker!!

Låter smart å låna en annan væska,annars har Sara ett bra tips,om det ær trøbbel med koden,som hon prøvade i korfu,det ær bara å børja på 000,sen 001 osv tils du hittar rætt :))

God helg!!

Svorsken sa...

Glad før din skulle,allt ær absolut så mycket lættare nær man ær på bra humør! :)

Ja æn så længe den 21,men vi skall på UL nu den 21/12 så då blir det væll kansje ændrat några dagar,vi får se:)
Har redan fått høra att ja har tjejmage men liiiite tidigt å sæga tycker ja :)