2011-01-03

2011

Första arbetsdagen för 2011 avklarad! Men det är väl några kvar kan jag tro... Det bökiga med nytt år är ju att man måste vänja sig vid att skriva 2011 i stället för 2010.
Just idag har det inte varit så skönt att jobba, inte fysiskt åtminstone. Har såna knölar på fingrarna nu:( Får det alltid på sommaren i perioder och jag antar att det är nåt som värmen utlöser? Sofie får tydligen också det. Så nu måste det väl i såfall bero på att jag fick värme i Thailand och kommer såhär i efterhand, för jag får det aldrig annars på vintern. Knölarna är värre än dom nånsin varit förut och kliar ibland och gör ont hela tiden. Hoppas dom försvinner snart, det är så bökigt när det gör ont när jag jobbar. Använder ju händerna hela tiden i jobbet.

Nog om det! Nu ska jag knäppa på det allra första avsnittet av Dallas!!! Vet inte om jag sett det förut faktiskt. Tror nog inte det, serien hade ju pågått några år när jag började se det. Minns att jag såg Dallas allra första gången hemma hos Michaela på Rosgränd:)

1 kommentar:

Hanna sa...

Tack, vad gulligt! Jag ska försöka pigga på mej :) de går ju inte å sova hela tiden.

Oj, Dallas.. det vet jag inte om jag har sett :) Är det bra?
Hur har julen varit?

Stor kram