2011-01-19

Hur det kan bli...

Idag har jag haft en sån där dag som man kan ha ibland. När man är så sur, grinig, förbannad och ilsken. UTAN en enda vettig anledning! Kan väl inte påstå att det händer varje månad, men ungefär varannan allafall och det brukar bara sitta i en dag eller två.
Har ändå sån självinsikt att jag försöker hålla mig undan så gott det går när det blir såhär, men det är jobbigt som fan att behöva anstränga sig till det yttersta för att vara trevlig mot folk.
På lunchen tänkte jag ta en promenad för att få avreagera mig lite, skulle gå till macken för att köpa glykol. Det funkade ju inte alls, blev ju bara mer ilsken för att det var bilar som inte stannade och släppte fram mig vid övergångsställena!!! En normal dag hade detta inte rört mig i ryggen.

Hur som helst så släppte det framåt eftermiddagen, Stina och Lina kom in på jobbet och pratade en liten stund och det gjorde nog susen:) Käkade även massa frukt och en bit Japp som jag i ilskan ryckte åt mig när jag köpte glykolen:) Nu är det som bortblåst och ingen är gladare än jag!

Usch, tycker inte alls om när det blir sådär. Kan verkligen inte styra över det och det fanns verkligen ingen anledning till att vara sur. Men man retar sig på ALLT!!
Är det nån mer än jag som känner igen sig???

4 kommentarer:

Svorsken sa...

ja jag såg det,søtnosen!
jag var också sæker på kille!!

Mari sa...

Jo då jag kan bli så tyvärr... Tror dock mitt beror på pms...

Anna sa...

Mari: Jag har ju mens så det är ju antagligen därför. Men ändå, helt sjukt att vara sur utan att man egentligen är det.

Erika sa...

Jag är likadan och jag håller med dig, SÅ drygt! Och ännu surare blir jag för att jag blir så sur utan anledning!! Ja kanske är det pms..