2011-01-12

Nostalgitripp!
Jag, mamma och pappa fick en gemensam julklapp av Sofie, som vi efter många om och men och klurigheter fick reda på. I sommar, rättare sagt v. 27, ska hela familjen bo i ett hus i Grundsund utanför Lysekil på västkusten. Har varit där 3 gånger innan och det är verkligen ett smultronställe på jorden! Har ni sett serien om Saltön kan ni nog ha en liten uppfattning, för den är nämligen inspelad där.

Nu var det ju ett tag sen jag var där senast, det var 92, 93 och 96 som vi var där. Det har alltså gått nästan ett halvt liv sen sist. Men känslan av att komma dit blir nog lika stark ändå, om inte starkare nu när man kanske sätter värde på andra saker än när man var tonåring. Längtar efter att få äta färska skaldjur och få klättra upp på "vårt berg" igen!

Ska även försöka låta bli att fylla på skadestatistiken där. Av tre resor har jag skadat mig två av gångerna. Första gången 93 då jag efter en rutchkanefärd flög runt 10 meter och landade på röven (känner fortfarande av svanskotan än idag). Andra gången var 96 då jag av nån anledning körde båda fötterna i framhjulet på en cykel så jag flög framstupa över styret. Det blev en tur till akuten i Lysekil och tre stygn på hakan!

Nä, ge mig sommar snarast!!!

1 kommentar:

Svorsken sa...

Ah kommer ihåg att ni var dær + stygnene på hakan:)
hærlig julklapp!!

Hoppas du å kærleken hittar en helg å ses på snart, førstår att det ær frustrerande å bo långt fra varandra!

Trevlig helg!
Kram