2009-02-23

Jaha, så då är denna lediga dag snart slut också. Vad har jag hunnit med sen jag skrev tidigare idag? Då var jag hemma hos mamma och pappa för att se efter Melvin litegrann. Sen har jag även bakat bröd, duschat och gjort inpackning, kollat på flera avsnitt av Beverly Hills och lite annan tv, ätit kyckling och sallad och framförallt youtubat James Franco!
Nu ligger jag i soffan och kollar på Lipstick jungle (hur het är inte Kirby?) och äter kalla köttbullar. Blir nog sängen tidigt ikväll som det känns. Sömnen har inte varit helt i sin ordning den här helgen.

Vet inte om det är dessa bilder eller om det är för att mina element funkar just nu, men fasen vad het jag är just nu. Flyter snart nedför soffan...

2 kommentarer:

stina sa...

vad baka du för bröd?
tänk att strumporna noah fick av dig kan han ha fortfarande :)

sl33pyh3ad sa...

Gud så avis jag blir på alla dina inlägg. Typ: ska lägga mej och glo på en fil men söndag dag. När gjorde man det sist?? Jo för ca. 7½ år sen *morr* på dej! ;-)
Jo Lea är rolig hon, jag känner oxå igen mej när det gäller att skiljas från _vissa_ saker, inte allt mella himmel jord *skrattar*