2009-09-09

Magbesvär och tidsfördriv


Sitter just nu och gör nåt riktigt spännande... Sitter och surfar på apotekets hemsida, nice;) Nä, men jag har ju som sagt en resa att se fram emot. Och på denna resa vill man ju inte bli dålig i magen så jag kollar upp vad det finns för trevliga piller man borde köpa på sig innan man åker. Gärna nåt mirakelmedel att ta till om olyckan skulle vara framme. ¨
Har redan fått en förpackning magpiller man tar i förebyggande syfte och börjar med redan två dagar innan man åker. Hade jag åkt till Grekland eller Spanien eller nåt hade jag inte brytt mig men nu är det Tunisien och allt man hört om turistmagar i tex. Egypten så vill jag inte riskera nåt.
Skulle behöva nå slags vitaminer också tror jag, löser så förbannat mycket hår att jag är förvånad att jag har nåt kvar alls, så jag tror att det fattas lite b-vitaminer.

Veckorna man är ledig på måndagen är rätt sköna eftersom man då har "måndag" på tisdagen och varje dag ligger man fel så helgen kommer fortare på det viset:)

Om man är rastlös och har tråkigt så vet jag det bästa tidsfördrivet: Google Earth!! Tycker det är hur kul som helst att kolla runt i världen på olika platser. Platser jag varit och platser jag inte varit. Just nu är jag nere på Antarktis och kikar lite hur det ser ut där. Kom precis på att jag vill se Pentagon så jag far strax vidare dit... Har alltid varit intresserad av geografi så detta är ju helt klart nåt för mig. Har markerat massor av ställen.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Det är fånigt men faktiskt sant, det ÄR roligare med en rosa damsugare. Men bäst av allt är nog att slippa sladden. Jag har nog damsugit mer på den senaste veckan än på det senaste året..
Puss och kram

Anonym sa...

yes hon var ju gravid då men bara i typ v8:)
nu har jag gjort äppelmos på receptet som jag fick av dig :)

stina sa...

det var alltså från stina

Svorsken sa...

det ær smart å ordna magtabletter innan,ja & Lena var i Egypten før typ 3 år sen å gick på apoteket dær å fick massa olika piller man ikke våga ta eftersom vi fick vældigt dåligt førklarat vad det var...så svenska ær nog bættre:))
sees imorgen!!