2009-09-17

Stolt!


Mitt ena halvlyse slocknade för ett tag sen, har ingen aning om när eftersom jag inte märkt det då man bara kört när det varit ljust ute.
Så idag tänkte jag att jag måste fixa det eftersom jag visste att jag skulle köra i mörker ikväll. Så på lunchen for jag och tankade samt köpte lampa (svindyrt), eller det var två lampor i förpackningen.
Mina jobbarkompisar tyckte jag skulle be nån om hjälp, men mitt svar på det blev: Aldrig!
Nu kanske ni tänker att det är världens enklaste att byta en liten lampa. MEN det är det inte! Man är åtminstone på min bil tvungen att montera bort hela strålkastarinsatsen, och dessutom lossa på grillen fram. Ringde till pappa som bytt parkeringslampa på min bil nu i sommar men han mindes ju inte alls hur man skulle göra så det var liksom bara att lista ut det själv. (Hade ju manualen till hjälp)
Men händig som man är så fixade man ju det! Ganska stolt kan jag säga! Kan dessutom tillägga att det gick fortare för mig än det gjorde när pappa bytte lampan:)

Efter jobbet så for vi till Söderala (eller en bra bit till) för att hälsa på det senaste tillskottet i Palmérsfamiljen och hennes föräldrar. Vi fick supergod kycklingoppa och glass och varma bär! Gött som tusan!
Jag måste säga att jag har fantastiska jobbarkompisar! Och då räknar jag med både Bollnäsbutiken och Söderhamnsbutiken. Det vore ju förfärligt att jobba med folk man inte tycker om.

Nä nu blir det bingen, är så jäkla kass på att lägga mig i tid. Helt bedrövlig är jag, men det är bara så att jag har min bästa tid efter 23 om kvällarna. Har svårt att se att jag nånsin skulle sluta vara en nattmänniska.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Ja, det var faktiskt skönt. Jag brukar ha skräck för att göra saker själv annars.. :) Vad ska du göra i helgen? Puss och Kram

Hanna sa...

Oh, är det nu du åker, vad spännande:D
Jag ska på vinprovning ikväll hemma hos en klasskompis annars ska jag nog försöka plugga lite. Helst av allt vill jag sitta ute och fika med en stor halsduk lindad runt halsen och en kaffe i handen.. mys!

Erika sa...

Hej!! Va kul att du hittade mig! =) Jaså har du också den? Skönt att höra att du är nöjd med den! Va häftigt med egna skal! Det ska jag kolla jag med! Du får tala om när du får det om det blev bra!

Snyggt jobbat med bilen! Du har all rätt att vara stolt! =) Härligt att du var snabbare än pappsen också!

Hoppas allt är bra med dig med! Kramar!!