2009-09-30

Vaknade av skräck!

På hotellets uteservering, där vi för det mesta satt och åt, fanns en hel del katter som sprang omkring. Särskilt på kvällarna. Magra stackare, vissa med sår också. Usch, mitt hjärta klarar inte sånt. Jag kunde inte kolla på dom för då hade jag velat ta hem allihop.
Dom sprang runt där bland borden och tiggde mat, men inte på ett jobbigt vis. Dom satt liksom bara nedanför och såg bedjande på en...

Allafall så vaknade jag av panik inatt, det var en katt som låg på mina ben och jag blev skiträdd och försökte få bort den. Tanken slog mig att den hade nån sjukdom slog mig. Det som däremot tog lite längre tid att fatta var att jag faktiskt låg hemma i min egen säng och att katten som jag försökte fösa iväg med benen (hoppas jag inte var alltför våldsam) var Lea. Kände mig lite dum då, men innan jag vaknade till så trodde jag verkligen att det var en av dom där vilda katterna som låg på mig.

Tillbaka på jobbet idag då, det känns ju helt ok det med. Vädret däremot... Jag har inte gått med på att denna kyla skulle komma nu. Gå från bikini till vantar på nån dag... FY!
Nu har Lea lagt sig i sängen så jag antar att hon inte blev helt traumatiserad allafall. Ska nog joina henne strax, måste nog plocka fram en pyjamas först för nu börjar det bli kyligare inne också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag vill se fler bilder!!!!
knäptte du inga själv?kram stina

Erika sa...

Ja fy de är så hemskt med alla djuren! man vill bara ta hem alla.. Usch det gör ont att se dom!

Haha förlåt, men jag skrattade lite när jag läste om drömmen men att det var din egen misse! Undrar vad hon tänkte!? =) Tur att hon verkar ha kommit över det då! Kram!