2010-08-29

Estocolmo!

Har haft en mycket trevlig långhelg i Stockholm! Ska återkomma till det, men jag måste först säga att jag känner mig lite illamående och olustig för tillfället. När jag skulle åka hem från mamma och pappa idag, eller jag skulle först skjutsa mamma till Flästa men det är ju åt samma håll, så var det fullt pådrag med polis, ambulanser och brandkår vid kraftverket ungefär. Trodde först inte jag kunde ta mig förbi men det gick åt det hållet jag skulle till. Var svårt att se vad som hänt men det jag såg var allafall en bil mitt i vägen och en blodig människa på bår med filt täckt över ansiktet. Enligt helahalsingland.se är det en ung man som omkommit:( Så jag antar att jag idag sett min första döda människa, vill inte göra det fler gånger.

Ja, det var väl bara en parantes i det här inlägget egentligen så nu ska jag återgå till nåt roligare.
Var framme i Sthlm vid 13:30 på onsdagen! Då strosade jag runt på stan några timmar för mig själv. Satt ett tag och drack espresso och vilade fötterna också:) Sen mötte jag min kusin Mikaela och käkade middag med henne innan jag for vidare till Kristineberg där jag sov hos min vän Anna-Karin!

Torsdagen åkte jag ut till Sticklinge på förmiddagen och möttes vid bussen av Sofie. Lämnade väskorna och efter en stund åkte vi in till Slussen och mötte Stina! Vi käkade lunch på Koh Phangan (när dom två med uselt lokalsinne väl hittat dit;-)) Gott men rivigt!
Sen hängde jag med Stina hem, hämtade Noah hos dagmamman och sen drack vi te och pratade så gott det gick:) På kvällen blev det mat och fika i stan med Jenny! Var nästan två år sen jag träffade henne sist så det var jättekul!Fredagförmiddag/lunchtid åkte jag till Fotografiska och strosade runt och kollade på fina bilder! Det var verkligen värt besöket! Därifrån gick jag in till stan. Fotade lite i gamla stan (var inte den enda som gjorde det där, men jag var nog den enda som pratade svenska, haha)
Sen mötte jag upp A-K vid t-centralen och vi for vidare ut mot Gåshaga! Åk dit om ni inte redan varit där! Jättegod mat, bra service och fin miljö! Jag drack till och med rödvin, det ni! Sen satt vi och drack vin i sofforna vid brasan, hur mysigt som helst!

Igår blev det lite sovmorgon och sen gjorde jag inte så mycket på hela dan förrän jag for in till stan för att byta storlek på två linnen. Och sen till Kristineberg igen, A-K hade en liten födelsedagsmiddag i förskott. Wok med nudlar och kyckling, hur gott som helst! Och till kaffet drack vi stjärtvin:) Hade jag varit smart och tänkt lite längre hade jag ju tagit med grejerna och sovit där. Men nu blev det till att böka sig tillbaka till Sticklinge på nattkröken och in till stan därifrån i morse.
En superhärlig helg på alla sätt och vis! Jag skulle ju hålla mig i skinnet vad gäller shopping. Har ju som sagt en resa att betala. Det sket sig kan jag säga... Men man lever ju bara en gång!

1 kommentar:

Erika sa...

Men fy vad obehagligt!!! Usch den där vägen alltså! Händer alltid nåt!!

Vilken mysig helg ni verkar haft!!

Åh va roligt! Min vän fick åka hem igen stackarn... Hoppas hoppas den vill komma ut snart, hon har gått över snart två veckor!

Kram!!