2010-08-01

Nu är semestern slut för den här gången:(

Fy fan, idag är ångesten högst påtaglig! Känner mig faktiskt inte ett dugg sugen på att jobba i morgon. Men det får väl gå det med. Får trösta mig med att jag har mycket semester kvar att ta ut. Och om jag ska vara ärlig så känns det som jag varit ledig längre än två veckor.

Kan ju även känna mig nöjd med den här helgen:) Pappa skjutsade ner mig till jobbet till strax före sex i fredags kväll. Fick springa in på Åhléns och köpa mig ett par nya strumpbyxor för dom jag hade på mig hade jag ju dragit sönder så hela skinkan stack fram, haha! Sen for jag och Amanda mot världsmetropolen (???) Alfta. Och visst är det väl så att man inte är äldre än dom man umgås med? Haha, blev lite snopen när jag insåg att vi skulle på fest hos en kille som bodde hemma hos sina föräldrar. Jag är inte riktigt van vid det nuförtiden. Men jag hade riktigt trevligt och senare for vi in till Bollnäs och gick på fredagsrocken på parken.
Nu kanske inte lakritsshots och tequila är det optimala för Anna Zetterlund att dricka, eller nån annan heller för den delen, men bättre än Minttu allafall.
Efter lite dansande och deep-talk med tårar så slutade min kväll hemma i Forneby med nattdopp och sovsällskap:) Mycket trevligt!!!

Gårdagen kände jag mig inte mycket till levande precis, mådde bra men var förbannat trött. På eftermiddagen åkte jag ner till Bollnäs för att hämta hem min älskade lillasyster som är hemma några dagar. Vi spelade massa olika spel och det slutade väl som det alltid gör, jag och Sofie sopade banan med pärona våra! Bitvis skrattade vi så att tårarna sprutade... Om typ 45 minuter ska jag ta mig en välbehövlig promenad till farmor för att käka mat. Behöver verkligen röra på mig känner jag, inte för att jag svullat och ätit massa på min semester (tvärtom faktiskt) utan för att jag börjar bli gammal och stel:) Får se om jag går tillbaka också eller om jag tigger skjuts av pappa då.

I brist på nytaget foto bjuder jag er på en bild jag hittade i datorn, cool tatuering!!!

1 kommentar:

stina sa...

vem sov du med då, jag hoppas verkligen inte det är lea :)
jag hade aldrig klarat två veckor, vill inte veta hur jag kommer känna om en vecka hjälp.
kram!