2010-08-11

Snart?


Kan inte fatta att det kan finnas så mycket ressug i en sån liten kropp. (Eller är det därför jag svällt upp lite på senare år?)
Jag och min kompis Anna-Karin ska inom kort (VILL NU NU NU!!!) boka resa till Thailand i november! Hon vill till Thailand och jag vill ha en vän att resa med så då åker vi helt enkelt dit tillsammans. Jag har ju varit lite emot Thailand för att det känns som att "ALLA" åker dit. Men jag har helt enkelt mjuknat på det området och det hela känns som ett mycket bra val! Rent av fantastiskt!

Det som jag kan tycka känns lite jobbigt med det hela är att det är så många som har åsikter om vart man SKA åka och vart man INTE ska åka. Visst, dom vill ju såklart bara väl men nu tror jag att jag klurat på vart jag vill åka. Men det återkommer jag med när allt är bokat och klart! Vi är ju två om det hela:)

Önskar bara att allt vore bokat och klart nu så man visste säkert vad man har att se fram emot!

3 kommentarer:

stina sa...

det kommer bli bra oavsett vart ni åker. thailand e ju thailand. jag var inte nåt thaulandssugen innaqn johan lurade dit mig och sen blev jag såld haha. hur kan värme, fint vatten, god mat, fruktdrinkar och goa människor nånsin vara fel? sen finns det ju sjukt snygga backpackers dör, inte för att jag kollar sånt men men haha. du förresten, kan du inte göra ett inlägg om kameran, hur den ser ut pris osv. är grymt sugen på att investera i en sådan. kram

Svorsken sa...

Thailand ær underbart,dær kommer ni få det bra!!

Kramar

Erika sa...

Hugo hälsar och tackar!! =)

Det där såg ju inte nå härligt ut!! Gud så roligt! Det kommer nog alldeles säkert bli kanon vart ni än åker där!

Kramar!!