2011-02-09

Nära ögat!

Igår skrev jag ett sms: "Nu har jag krupit ner i sängen. Längtar tills jag får krypa ner med dig :-* Puss!"
Var en knapptryckning från att skicka det till min chef!!! Bör jag tillägga att det INTE var min chef som skulle få det?
Trodde den som slutligen fick meddelandet låg överst på listan över senast skickade, men det var alltså inte det... Himla glad att jag såg det innan jag väl klickat på skicka. Hade nog tyckt det var lite pinsamt att komma till jobbet i morse annars :) Har nån av er skickat nåt pinsamt sms till fel person?? Vet åtminstone en person i min närhet som gjort det, och då har det varit sju resor värre än det varit om jag nu inte upptäckt misstaget i tid.

Tydligen har infektionen i min kropp gjort så att lymfkörtlarna på halsen svullnat upp och gör att jag numer känner mig som en kulram på ena sidan ner mot axeln. Kändes lite obehagligt innan jag fick höra vad det var för nåt. Eller obehagligt känns det ju fortfarande, men mer för att det är ganska oskönt!

4 kommentarer:

Svorsken sa...

www.felsms.com,har du sett den sidan?
dær ligger det måånga liknande sms :))

Hanna sa...

Haha, fast de vore fasligt roligt om du skickade till chefen. Fast den som det var menat till blev nog överlycklig ;)
Stor kram.

stina sa...

det är jobbigt när man bara har en mob med både privata o jobbnr i, jag är jämt jättenojjig att jag ska skicka fel. inte så kul om det kommer tll chefen eller svärmor eller grannen ;) jag har aldrig skickat snusk fel, däremot råkade jag skriva skit om en person och skulle skicka det till linda men råkade såklart skicka messet till den personen det handlade om...behöver jag säga att vi aldrig hörts efter det? ha ha

Erika sa...

Haha va roligt! Men ja, rätt pinsamt och komma till jobbet! =)

Jag har aldrig skickat fel vad jag kommer ihåg.. Jag är mer att jag pratar för högt..

haha, ja vad är det med dessa dammkorvar?? Vi har gått en match mot dom idag men dom lär väl visa sig igen snart.. Suck..

Kramar!