2011-02-06

Strike!

Nyss kollat på Solsidan, sååå underbart!! Jag kommer då aldrig tänka på mina bröst som "två mattanter som pytsar ut rotmos".

Känt mig lite halvkrasslig ett par dagar nu, lite snorig och hosta. Men det har känts bra i kroppen och jag har ju jobbat såklart. Men idag har jag varit ganska klen. Inte haft nån ork till nåt alls. Solen sken ju och det var underbart ute så jag hade gärna tagit en promenad men jag tog en biltur till mamma och pappa. Har ju sovit lite kasst dom senaste nätterna också. Men inatt måste jag somna före klockan 3 alla fall, nåt annat finns inte!

I övrigt har min helg varit mycket bra! I fredags efter jobbet åkte jag till Sussi och myste med henne, Malin, Mari, Kerstin och Veronika. Erik fick också vara med på ett hörn:) Riktigt trevligt och mycket skratt!! Underbara vänner!

Igår var det jobb som vanligt och dagen rusade förbi ganska fort för vi hade fullt upp i princip hela tiden.

Igår eftermiddag åkte jag upp till Mari i Järvsö. Hon bjöd på lite födelsedagsmiddag eftersom hon fyller 31 på tisdag. Malin och töserna var också där. God mat och efterrätt! Sen spelade vi även bowling på Xbox Kinect, det var ju hur kul som helst! Och det känns lite i axeln idag, eller snarare armfästet kanske.
Mari bor 8 km norr om Järvsö och jag tycker det känns rätt tråkigt och långt att åka dit, men nu har jag kommit på bästa knepet. Man pratar helt enkelt i telefon medan man kör, då går det mycket fortare! Gjorde det på ditvägen så det fick bli en favorit i repris på hemvägen. Det sista blev innan det var färdigt ett samtal på 3½ timme, med ett par kortare avbrott bara:)

3 kommentarer:

stina sa...

nä du inte jag heller.
hejja ersättning!!! ;)

Svorsken sa...

Solsidan ær ju underbart!
har børjat senda det på en norsk kanal nu också men følger det på 4:an å!

Hoppas det blir Sthlmstur på deg så ni får till å sees snart,førstår de ær tufft:/
ær ju tilome længre æn hit ju!!

kramar

Erika sa...

Tack för dina fina och stöttande ord! =) Ja jag blev också överlycklig när vågen nångång visade på nåt kilo mer! Galet!

hihi solsidan är ju så roligt!

Vilken härlig helg du verkar haft!

Stor kram!