2011-02-12

Trött men lycklig!

Igår tog jag ut två komptimmar och slutade 16:00. For då raka spåret ner till Sthlm. Givetvis tog jag fel avfart men med lite guidning hittade jag rätt mack där jag stämt träff. Fick vänta kanske en halvtimme innan C kom! Jäklar vad gott det var att se honom!
Mys mys mys! Sov i hans husvagn och det kändes faktiskt mycket mysigare än hotell:) I förmiddags var vi in till Stinsen och käkade lite frulle men där började jag må lite knas ett tag. Blev alldeles tvärtrött och var helt rödmosig och glansögd, frös konstigt mycket också. Så vi åkte tillbaka och vilade lite. Tog ett bra tag innan jag fick upp värmen trots att jag låg fullt påklädd under täcket med en värmande karl som höll om mig. Sen fick vistelsen lite abrupt avslut då C var tvungen att åka hem:-( Full förståelse för det även om jag (och han såklart) tyckte det var tråkigt. Men jag är sååå glad för den lilla tiden vi fick, det är ju inte helt lätt att få till det. Tankat lite kärlek så nu står jag väl mig förhoppningsvis ett tag igen.

Vi skulle ju ha åkt ut till Sofie på Gåshaga också, men det får bli en annan gång.

På vägen hem idag stannade jag till i Gävle och shoppade loss på Järnia!!

För allt detta betalade jag enbart 11 riksdaler! Överst på önskelistan stod en gjutjärnsgryta, men dom hade tyvärr ingen som jag ville ha. Mycket nöjd med mina köp och det var en helt fantastisk känsla att plocka på sig alla varorna i vagnen och veta att man inte skulle behöva pröjsa för dom!

Nu är jag trött som ett as, så resten av den här kvällen spenderas i soffan. Blir melodifestivalen först, och om jag orkar blir det en film på det.

4 kommentarer:

stina sa...

roligt att ni äntligen fick ses och det lät ju mysigt att bo i husvagn tycker jag. och oj vad mkt bra grejer du fått, häärligt!

Svorsken sa...

Tråkigt med tidigt slut på helgen men bra att ni hann ses lite iallafall!
hoppas ni får till å sees snart igen!

Oj,jag vill också gå runt å handla å sen slippa å betala....Dags å børja spela bingolotto igen kansje :)

Amanda sa...

Man får vara glad för det lilla :) Vilken shopping! Måste varit en härlig känsla.. Här ska spelas bingolotto! Nu längtar jag till jobbet och lyxmuffins! :)

Erika sa...

Va mysigt att ni fick en stund iaf! Bättre än inget alls!

Mycket bra grejer du fick tag i! Kan tänka mig känslan att bara packa på och inte betala! Haha! Skönt!

Lyxiga muffins du gjort! Hade jag vart hemma så hade jag smitit in! =)

Kramar!