2011-08-06

Längtan!

Om ytterst få dagar får jag återigen njuta av detta. Italiensk glass, givetvis blir det citron och jordgubb jag väljer. I morgon ska jag lyckas med det omöjliga uppdraget att packa för fem dagar i min lilla weekendväska! Finns väl inget som hindrar mig från att släpa på en fullstor resväska, men jag har bestämt mig för att packa enbart det nödvändiga så det ska bli spännande att se hur jag lyckas:) Det underlättar ju att jag slipper ta med sängkläder, handduk, paraply, hårtork och plattång alla fall för det får jag låna av Emma.

Kom även på att fördelen med en liten väska är att jag nog kan få ha den som handbagage och slipper vänta på väskan. Får se hur jag gör med den saken.

Ska verkligen bli jättekul att få komma ner till Schweiz och träffa Emma och även få njuta av fina vyer! Dagarna är planerade och vi ska kolla på mycket roligt, och på onsdag ska vi alltså ta en dagstripp med tåg ner till Milano. Kommer bli en superhärlig semester, det är jag övertygad om!

Som tur är har jag lite roliga planer när jag kommer hem också, annars hade det nog känts helt värdelöst att åka hem. Festligheter väntar och sen får jag även hem en ny liten söt roomie:) En kattunge alltså!

I torsdags fick jag träffa lite fint folk. Först på lunchen kom Stina, Johan och Noah in en sväng och sa hej. Sen efter jobbet gick jag och mamma till Hans-Jonsvägen 5 och träffade Helena, Marius, Lukas och Ella. Även Anna och Kenneth såklart! Och senare på kvällen kom Ramona till mig och hade två kattungar med sig, den ena är min blivande lilla kille då. (om nån vill ha en kattjej så finns systern till min katt kvar) Innan det var färdigt hade vi suttit och pratat om allt möjligt i tre timmar :) Och jag insåg att jag träffat både Stina som bor i Sthlm och Helena som bor i Norge fler gånger sen jag träffade Ramona senast, som bor endast drygt en km från mig. Så det kan bli!

1 kommentar:

stina sa...

det var kul att ses e sväng, synd att dagarna bara rinner iväg när man är däruppe. åh ska du köpa katten alltså, myspys! vad kul att komma ner till schweiz, otroligt vackert land. ha en underbar resa! kram