2013-05-07

Tappa!

Nu har det gått ett tag sen jag skrev igen. Lite dåligt med tid till det faktiskt. Inte för att jag direkt gör så mycket, utan för att tiden bara försvinner utan att jag vet vart den tar vägen. 

Med början den 30:e april så är vi sju fruntimmer på jobbet med i stegtävlingen "Tappa trampet". Under 50 dagar räknar vi steg och det ska helst vara minst 10000/dag. Och hittills har jag klarat målet. JAG SKA INTE HA MINDRE!! Räcker ju inte med dom vardagliga stegen utan man måste ju promenera extra. Så nu kör jag ofta lunchpromenad runt Vågen, vilket även är gott för själen. Och vissa kvällar även på kvällen. Man får även tillgodose andra aktiviteter så ikväll drog jag fram mitt hopprep. :) Måste säga att dessa extra promenader den senaste tiden gett resultat redan. Dels känns kroppen piggare och full av överskottsenergi, och dessutom ser jag resultat på röven. Den har fått en snyggare form helt enkelt, och det gör mig inte ett dugg!! Inom dom närmsta dagarna tänkte jag dessutom ta upp löpningen igen, och hoppas jag klarar målsättningen denna gång. Pepp skadar nog inte! Inte piskan heller ;) 

2 kommentarer:

Stina sa...

Heja dig!
Visst är det härligt att träna och härligt att du går så mkt energi! Det visar hur bra det är för kroppen! Mår direkt sämre när jag inte kan träna. Det är rätt hemskt med söla dom trycker i sig socker och aldrig rör på sig, deras kroppar mår nog inte så bra. Bara nåt så litet som en promenad gör ju så mkt för välbefinnandet!
Kram och vi får peppa varandra!

Stina sa...

Men hur jag skriver, borde bara kommentera när jag sitter vid datorn. Hoppas du förstår ändå ;)