2008-10-03

Fredag

Nu är det nära, mycket nära!
Var grymt gött när klockan slog 18:00 igår, var ju kompledig idag så det var SEMESTER liksom. Nu jobbar jag inte förrän 13:e.

Umgåtts med syster som kom hem igår morse, och hälsat på farmor. Ikväll var det första gången sen maj vi åt middag hela familjen tillsammans. Trevligt!
Mitt matvrak till katt var lite stökig inatt. När jag låg och skulle somna hörde jag världens oväsen. Visade sig komma från mitt skafferi där Leah klättrat upp på hyllorna och vält omkull hela påsen med torrfoder, låg sån överallt i skafferiet och Leah mumsade glatt i sig. Plockade upp allt jag såg. Vaknade av samma ljud i morse vid 6-7 tiden, men nu hade det åtminstone inte rasat ut nån mat för jag hade stängt igen påsen ordentligt.
Nu kan ju folk undra varför hon lyckas ta sig in i skafferiet, men tyvärr är det så att det inte går att stänga det helt utan att det åker upp. Borde kanske fixa det på nåt vis.

Men jag undrar om det inte är nåt fel på kattskrället, hon äter ju helt galet mycket. Finns liksom inget stopp. Kan inte vara att hon har mask heller för jag har ju gett henne maskmedel (som hon gladeligen knaprade i sig)


I morgon är det stora packardagen! Söndag bär det av...

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Ni får ha en trevlig resa så sees vi om drygt en vecka!
Kramar

stinch sa...

kattskrället verkar ju va galen :)
hoppas du får en underbar resa!!!!
när kommer du hem då?