2010-01-10

LEA!


Denna bilden tog jag alldeles nyss!!! Min lilla prinsessa kom hem igår!

Jag pylsade på mig massa kläder för jag insåg att jag var tvungen att åka till affären. Gick ut och låste dörren och sen hörde jag ett bekant jamande. Där stod hon då helt plötsligt, rätt upp och ner. Hon stod då och höll ena framtassen uppe så första tanken var att hon var skadad, men sen när hon började gå mot mig såg jag att det inte var nåt fel, hon höll nog upp den bara för att det var så fördönat kallt. Så det blev till att gå in och ge henne mat då. Hon var bra hungrig lilltussen. Men jag var nästan chockad av att se henne för jag hade liksom ställt in mig på att jag aldrig mer skulle få göra det. Nog för att man hör om katter som är borta jättelänge och sen dyker upp, men vädret har ju inte varit det mest fördelaktiga precis.

Hursomhelst så är jag jätteglad nu! Min prinsessa är hemma igen! Hon var ovanligt gosig igår också, och inatt har hon sovit med mig hela natten. När jag vaknade i morse låg jag precis diagonalt över sängen, med katten utsträckt bredvid. Fascinerande hur en sådan liten en kan trängas så. Sen när hon märkte att jag var vaken kom hon klättrandes över mig och la sig på mitt huvud. Med en tass på varsin sida:-)

Men gud vad jag undrar vart hon kan ha varit nånstans. Har frågat henne men jag begriper inte jamiska. Hon måste ju ha varit inomhus nånstans och hon måste ha haft tillgång till mat eftersom hon faktiskt inte var särskilt medtagen, hon var bara lite smalare än innan. Nästan på timmen var hon borta 15 dygn.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Åh vad underbart att hon kommit tillbaka! :)
Hoppas du mår bra i kylan och du.. jäklarns vilka snygga väskor. Du skulle köpt flera och krängt vidare till mig.
Puss å Kram

Svorsken sa...

Då var det nog en tant som tog hand om na skall du se:))

Åsa sa...

Fantastiskt!!! O gosigt!