2010-01-06

Trettondagen!

Har haft en rätt mysig trettondag idag. Har inte varit utanför dörren en gång, men det var väl lika bra med tanke på att det var omänskligt kallt. Gruvar mig lite för när jag ska till jobbet i morgon...

Orutinerat att glömma stänga av alarmet på mobilen dock, men det var bara att stänga av och sen somnade jag väl på en halv sekund igen. När jag senare vaknade så var klockan kring elva! SKÖNT!
Sen ägnade jag lite tid åt att klä av allt pynt från julgranen och pappa kom sen och hämtade den. Var liksom en grön lång matta från vardagsrummet, genom hallen och nedför trappan sen.

Plockade även bort alla andra julsaker också, utom min amaryllis som är på väg att slå ut närsomhelst. Sen har jag liksom mest bara lullat omkring. Läst, druckit te, badat, kollat på Sex and the city (när jag badade, och lagade mat), lagat mat, ätit ostkrokar och glass, druckit lite mer te, läst några sidor till, funderat lite mer på dom två resorna jag är sugen på till hösten.
Tände brasan och massa ljus ikväll, så mysigt det är!

Frågan just nu är hur sjutton jag ska lyckas somna ikväll?? Har ju en mycket bra bok att sysselsätta mig med allafall, blir alltmer spännande! Har du läst ut den Erika?

2 kommentarer:

Erika sa...

Nä men snart, är på dom sista sidorna! Fick slita mig igår när jag till slut såg i kors! Visst är den bra???!!! Man är ju helt fast i den!

stina sa...

plättar är MYCKET godare! ja det e konstigt, men de är ju lite tjockare oxå så kanske därför....