2010-01-17

Rubriktorka!

Mystiska spår i min diskmaskin:-)
Passar på att blogga lite medan det är nyhetspaus i Johan Falk-filmen. Joel Kinnaman...mmm!

Igårkväll var jag bara hemma och slöade framför tv:n. Sen la jag mig och läste men pappa ringde och ville ha hämtning från fest, mamma också såklart. Så det blev till att dra på sig täckisar ovanpå pyjamasen och åka iväg. Skjutsade hem Ulf och Ulla först och sen på vägen tillbaka hämtade jag även upp Åsa och Anders (mina hyresvärdar).

Idag har jag faktiskt inte tagit av mig pyjamasen på hela dan! Underbart! Har städat lite, tvättat, lagat mat, spagetti och köttfärssås till mig och kokt kyckling och ris som Lea ska få när hon kommer in sen. Hon har varit lite lös i magen sen hon kom tillbaka från sitt äventyr så jag googlade lite helt enkelt. Ska även ge henne maskmedel för säkerhets skull. Jag har även kollat på lite skidåkning, kul med två svenska sprintsegrar idag! Och några avsnitt av Beverly hills har jag hunnit med också.

Råkade visst krympa en rätt ny kofta som jag har, och tycker/tyckte jättemycket om:-( Så less man kan bli liksom. Vore ju vettigare att läsa tvättrådet INNAN istället för när det är försent. Den skulle ju handtvättas. Så om du läser detta Sofie och undrar om du ska ge mig en försenad julklapp i februari så skulle det sitta fint med nån fin mörkgrå kofta.

Har den senaste tiden känt mig väldans glad och uppåt, och det är jätteskönt att känna så! Känner mig väldigt tillfreds med livet just nu och har massor av roliga saker att se fram emot under hela året.

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Fler som har sånna som leker i diskmaskinen alltså:)
Ahh skoj med tema,då skall ja fundera:)
Ja det ær nervøst,får hoppas på det bæsta1
Bra gjort å gøra egna!
Funderade også på egna men kom på att ja ikke skulle ha tid,iallafall ikke nær ja stressade me dem tryckta:))

Erika sa...

Haha, hmm vem kan ha varit och tassat i diskmaskinen? =) Va skönt att hon är hemma igen!

Tack för dina fina kommentarer! Nä jag är glad så länge jag slipper svälla! Det känns som magen blir större för varje dag som går nu!

Men det var väl onödigt att krympa koftan? ;) Fast jag är likadan själv så jag ska inte säga nåt! =)

Va härligt att du känner dig så glad! Livet är bra härligt!

Kramar!!