2010-06-10

30 år!

Nu har jag passerat gränsen! 30 år! Kan ju inte påstå att jag känner mig äldre än jag gjorde igår, men visst känns det lite knepigt på nåt vis. Svårt att förklara.

Hade ju för länge sen bestämt att jag INTE skulle jobba på min 30-årsdag så jag har haft semester idag, och har det även i morgon. Ska ägna dagen åt att handla och förbereda det kan inför lördag då den stora festen går av stapeln.

Var onödigt att ställa klockan i morse märkte jag, telefonen nöffade ju hela morgonen:-) Tog det lugnt här hemma på förmiddagen, fixade till mig i lugn och ro och lyssnade på bra musik. Sen åkte jag hem till mamma och det andra födelsedagsbarnet. Melvin har ju faktiskt fyllt 9 år idag!

Men jag undrar jag hur det blir med närminnet när man blir 30? Igår hade jag visst enligt Amanda kört igång autoklaven utan att stoppa i linserna. Och idag fick jag vända hem när mamma ringde och undrade om jag inte glömt nåt där. Jag var på väg ner mot Bollnäs för att uppvakta studenter och glömde blommorna och det andra jag skulle ha med mig.

Mamma och jag var på studentmiddag hos fam. Groth då "lilla" Joel tog studenten. Dom verkar ha gjort det till en vana att ta studenten på min födelsedag:-) Malin gjorde ju det på min 25-årsdag. Bara Helena som låter mig ha min dag ifred ;-)

Nej då, det var så mysigt att få gå dit och käka gott! Och sen tog vi födelsedagsfikat hemma hos mamma och pappa. Fick slantar och fina blommor! Precis vad jag önskat mig! Öronmärkta till resa! Fick en tråkig nyhet i morse, Erika är sjuk och kan inte komma till mig:-(
Men en annan nyhet som är bra är att jag får en liten slant av försäkringsbolaget för datorn som dog!

Drack både skumpa och vin hos Groth´s så pappa fick skjutsa hem mig sen. Så det blir till att promenera när jag ska iväg och handla i morgon. Hoppas regnet håller sig borta bara!
Är verkligen nöjd med min dag! Har fått så många fina grattishälsningar hela dan, sms och facebook:-)

3 kommentarer:

stina sa...

låter superbra att du haft en bra dag, och har ännu mer firande att se fram emot! hoppas du fått lite post oxå...;)
många kramar

stina sa...

svar:
vad du springer på bröllop hela tiden, vem ska gifta sig? hälsa pappsen då! ;)

Anonym sa...

Det var jätte kul att jag fick komma och dela din dag!
Kram!!