2010-06-04

Uppdatering av mitt liv

Ska se om jag minns det "viktiga" som hänt sen sist jag skrev, alltså näst sist eftersom det inte hänt särskilt mycket alls sen inlägget jag skrev nyligen.

Har för mig jag lovade att visa en bild på resultatet efter att jag målat: Voila! Jag är mycket nöjd! Det känns så bra varje gång jag kliver in i köket. Har ju ingen bild på hur det såg ut före men för er som inte vet hur omålat trä ser ut så kan ni ju googla eller nåt;-)

Inte alla som har Dallas-Lucy vakandes ovanför sig när dom skiter;-) Eller kissar för den delen. Och ni ser väl att den är signerad??

Förra fredagen, dvs en vecka sen var jag på 30-årsfest i Röste. Mycket sånt det här året märker jag.
Blidde inte så mycket fotat på festen, men bjuder på en på mig, Cissi och Sussi! Jag köpte ett nytt läppglans förra veckan, har länge letat en specifik färg men inte hittat. Men så helt plötsligt fanns det där på Åhléns, sprillans nyhemkommet! Köpte det fastän jag var liiiite tveksam om jag skulle passa i det. Men har inte ångrat mig en sekund. ÄLSKAR det!! Blev ju nästan kär i mig själv varenda gång jag gick förbi en spegel. Det kommer användas flitigt i sommar, var så säker!

Lördagen fortsatte i festens tecken. (Inte ofta man kör tvådagars nuförtiden kan jag säga) Hängde med Sussi upp till Järvsö där det var premiär på Torön med Engmans kapell! Riktigt bra var dom och vi hade jättekul! Tror ni jag blev nöjd när en kille gissade att jag var NITTON år??? Och både jag och Suss fick visa leg (20 års gräns) och jag fick ju dessutom visa leg på bolaget förra veckan. Kan ha nämnt det nån gång på jobbet;-)
Hem fick jag skjuts av en kompis till mamma och det var ganska tjusigt att ha en stor fullmåne framför sig. Men fullmåne och Vodka-redbull gör det svårt att sova ifall ni inte redan visste. Men ibland är det bra tur att det inte finns alkolås på mobilerna:-)

2 kommentarer:

stina sa...

åh engmans....
det har varit tomt på min blogg med kommentarer nu när din dator varit trasig ;
ha en strålande helg!
kram

Amanda sa...

Du har haft ett så händelserikt liv medans din dator var borta :P Dina möbler blev ju kanon fina!
Tack för igår kära du!
Kramar!