2010-06-30

Lite nytt i garderoben


Gjorde lite lunchshopping idag! En klännning/tunika och en kofta! Rea på båda!! Koftan har jag spanat på många gånger men tyckt att det varit lite väl saftigt med 349:- men nu var den nedsatt till 149:- så då slog jag till! Det jag egentligen var ute efter var present till mamma som fyller år på söndag. Men så kan det gå ibland! Tips på vad man kan köpa till en mamma som fyller 53?

Har precis ätit två stekta ägg och nu kollar jag på Twilight! Längtar så efter att Eclipse ska komma till Arbrå! Vilket blir helgen om två veckor drygt. Den som väntar på nåt gott...

Jag har såna där gammaldags fönster hemma hos mig, med innerfönster som inte går att öppna om dom är isatta. Och det är lite jobb att ta ur och sätta i dom på vår och höst så förra sommaren tog jag bara bort innerfönstren i sovrummet och hittills har jag inte gjort nåt åt det alls. Jag har helt enkelt inte behövt känner jag. Men nu dom senaste nätterna tycker jag att det har varit rätt varmt inne när jag ska sova så jag kom på den brillianta idén att bara ta ut rutan i mitten. Så det gjorde jag idag:) Resten av rutorna sitter kvar och jag kan öppna fönstren nu om jag vill/behöver! Och när det blir höst och kallt kan jag sätta tillbaka den igen själv utan hjälp! Skulle behöva nåt slags myggnät dock, vill ju nästan inte ha fönstret öppet för jag tycker det blir så äckligt med alla kusar som kommer in.

Angående krassligheten så är det betydligt mycket bättre nu. Var jäkligt risig i måndagskväll så då var jag rätt tvekis på att kunna jobba igår. Men när jag vaknade mådde jag rätt bra, snorandet hade minskat rejält och det som var jobbigt var väl att snoret hade flyttat upp i hjärnan på mig så jag kände mig burkig. Har knaprat sinova, noskapin och alvedon för fulla muggar och det har hjälpt mig mycket. Idag är det ännu bättre och jag har kunnat snyta mig utan att blodet forsade. Skönt att klara av det nu innan semestern!

Så glad att jag har Amanda på jobbet om dagarna, hon är ju lika knäpp som mig så vi spårar rätt ofta, haha. Men vi håller oss i skinnet när det kommer kunder.

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Vi kommer till Sverige till den 17 å stannar i 2 veckor!
hva med presentkort på nån behandling på skønhetsgallerian til mor?
Kan rekomendera fotbehandlingen dær!
kramar

stina sa...

om du kan tänka dig att se eclipse en gång till så vet du vem som gärna g¨år när hon kommer upp! :)