2010-06-20

Bröllopet!

Det var ett helt fantastiskt fint bröllop igår! Alla var så fina och det riktigt strålade om paret!
Jag och Sofie började nog böla redan på väg till kyrkan och sen bara fortsatte det:-) Trodde visserligen jag skulle gråta mer i kyrkan, men jag grät nog till precis vartenda tal.

Vädret såg ju inte alls lovande ut enligt prognoserna men vi hade faktiskt riktigt tur måste jag säga. Det vräkte visserligen ner när vi anlände till festlokalen men i övrigt så sken faktiskt solen!

Angående mitt hår så kan jag bara säga som så att jag INTE kan ha lockigt hår. Trollet Rulle ligger definitivt i lä där. Så det blev till att duscha bort krullet och börja om på nytt. Fick faktiskt upp håret och det satt hela kvällen! Men jag var ju inte i närheten av lika fin i håret som Helena och Malin.

Vi fick jättegod buffé och tårtan var också riktigt smarrig! Festen var riktigt rolig och allt var hur bra som helst!


Som tur var så fick jag skjuts hem från byn, dit hade vi ju åkt samma buss som vi åkte med från kyrkan. När jag kom hem i natt såg jag ju att jag glömt stänga av tv:n på dan, haha! Hade på ljudlöst så jag hörde ju den inte heller.

Dagen har till större delen spenderats i soffan, har ju kollat in allt spännande från det där andra lilla bröllopet som var igår. Kan ju inte direkt påstå att jag mått tipptopp;-) Men jag fick faktiskt oanade krafter mitt på dan så jag kunde ta mig hem till mamma och pappa för att hämta grejer och säga hej då till Sofie. Kopierade även alla bilder som mamma och pappa fotade från kyrkan där dom var med. Festen har jag ju bara mina kassa bilder ifrån.

Ska till att gå igenom dom snart, när jag fixat lite käk och sen kommer det nog upp ett album på facebook!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Hej :) Hur mår du? Här är allt bra, lite uttråkad men snart får jag åka till Malin så det löser sig nog. Vad ska du kika på för film? Kramar

stina sa...

klart vi ska ses!
men bara 2 veckor? oj det är ju alldeles för lite. verkar det inte bli nån resa i höst? ÅK SJÄLV!! det finns ju en del resor som passar bra att åka själv på...klart du ska komma iväg! hur länge tänker du dig?
kram

Hanna sa...

Vi skulle se "har du hört ryktet om the morgans", men när Malin somnat fem gånger gick vi och la oss. Det blir nog ett nytt försök idag efter vi tagit en ride på stan. Hur var din film? :)

Svorsken sa...

Jag tar gærna emot lite bilder från festen av deg,har ingen dærifrån å Brors proffsbilder får man vænta på :)