2010-06-27

VM-hunkar?

Kollar på Argentina-Mexico nu, äter popcorn, dricker cola och har ett djur liggande på mig. Jobbigt att hon hårar, men det är ju mysigt också!

Detta VM är det ovanligt dåligt med hunkar tycker jag. Och då ska ni veta att jag är inne i en riktig "Evander Holyfield-phase" (ni som kollar på Vänner förstår vad jag menar;)) Visst finns det några ljusglimtar (Henry, Podolski, Joe Cole, Cannavaro, Torres funkar) Jag kollar ju inte på fotboll enbart för hunkarna men det skadar ju inte.
Som Amanda och jag sa en dag på jobbet, det bästa på hela VM är när dom byter tröjor efter matcherna:p

Ursäkta om jag surrar, men jag skyller på snor i hjärnan. En liten lätt sommarförkylning har det blivit av flera dagars irriterande hals. Tillräckligt för att jag ska bli lite klen och få jobbig värk i skallen. Men jobbas ska det ju!

Fick grillat och ostkaka med varm hjortronsylt hos mamma och pappa idag! Farmor och Elly var också där och åt, mycket gott! Och sicken tur jag har som även fick en matlåda!

2 kommentarer:

Sofie sa...

Du glömde den hunkigaste av alla Roque santa cruz i paraguay, jag hoppas dom tar hem hela skiten pga honom :)

stina sa...

tack för det!
jag gillade verkligen långklänning, måste införskaffa mera!
jag har inte kollat en enda match men nu spelar väl tyskland i helgen så då tänker jag sitta på en tysk pub och skrika =STÄMNING!