2012-08-23

Fin dag!

Jag har haft en mycket fin ledig dag idag. Åkte upp till Järvsö till 10 och möttes av en kramande Minnea! Har ju inte träffat dom sen juni förra året så hon kan ju omöjligt minnas mig, men jag blev ju glad och innan hon såg mig och dom frågade vem det var som kom nu utropade hon "Annnnnaaa!" Aminda var lite blygare men fick ju även kram från henne. Vi fikade lite och sen åkte vi till Stenegården där vi var ett tag och myste. Dom har ju gjort jättemysigt för barn där nu, med små minihus där barnen får snickra, måla och pyssla. Himla bra!


Framåt eftermiddagen åkte vi ner mot Arbrå och Aminda åkte med mig. Vi gjorde stopp hos både en moster och en faster till Malin innan vi åkte till Ica för att köpa mat. Sussi och Cissi var där och sen åkte vi alla hem till Sussi där vi spenderade kvällen. Malin har ju precis blivit klar med sin utbildning till hud- och spaterapeut så hon skulle permanenta fransar och färga bryn/fransar på Sussi, Cissi och även Sussis syster. Och innan det var färdigt så hade även jag fått mina fransar och bryn färgade :D
En riktigt bra dag och nu borde jag väl avrunda den genom att krypa till sängs, men måste nog packa ihop lite grejer först. Ska ju på kräftskiva med övernattning direkt efter jobbet i morgon så jag behöver ju ha lite saker med mig då. Och på mornarna hinner jag ju aldrig med nåt annat än det allra nödvändigaste, så morgontrött som jag är.

1 kommentar:

Stina sa...

Vilket mysigt ställe, dit vill jag åka nästa sommar!!!
Hoppas kräftskivan var kul! Kram