2012-08-17

Save up all your tears, you might need them someday!


Dagarna masar sig så sakteliga på och snart är dessa två semesterveckor slut. Men i ärlighetens namns känns det som att det var bra mycket längre sen jag var på jobbet än så. Det blir väl så när dagarna är ganska så händelselösa. :/

Igår klev jag upp rätt tidigt alla fall för att jag skulle skjutsa farmor till Ögon på Hudiksvalls sjukhus. Tyckte vi spenderade mesta tiden där med att vänta bara. Intressant att vara med och se hur dom arbetar där alla fall, även om det inte var så imponerande.

Hann med att sola lite på eftermiddagen sen också. Har ju faktiskt varit fint flera dagar på raken nu, och det när jag varit ledig! Underbart faktiskt! Satt ute hela förmiddagen och läste idag med. Läser en bok på engelska igen, och faktiskt gick det lättare att komma in i boken nu än vad det gjorde förra gången. Alltså, det gick fortare att vänja sig vid att läsa på ett annat språk än svenska. Har bestämt mig för att jag ska läsa mer engelska böcker så jag flikar in nån sån lite då och då mellan alla svenska böcker. Har flera olästa på lager.

Idag kom den här deppen över mig igen efter att ha varit borta några dagar. Kanske för att det är helg och jag i vanlig ordning känner mig helt bortglömd? Nu kanske ni tänker att jag helt enkelt själv får göra nåt åt saken, men i ärlighetens namn så är jag lite less på att fråga folk om dom vill hitta på nåt kul. Har inte fått nån vidare respons när jag frågat.

Nä, nu hoppas jag på en riktigt jävla bra och rolig höst för att kompensera denna skitsommar! (den har ju haft fina stunder med, men det är inte det som dominerat) Tänker börja det bra redan nästa vecka då jag på torsdag ska vara ledig och åka upp till Järvsö för att mysa med Malin och tjejerna som jag längtar efter helt galet mycket! Och nästa fredag blir det kräftskiva/examensfest/tjejkväll!!! Så ja, BRING IT ON!!!

2 kommentarer:

Stina sa...

Usch vad tråkigt, tänker på dig!!! Du kanske har lust att komma hit en helg i höst så kan vi göra nåt skoj? Kram

Svorsken sa...

Hoppas førsta jobbdagen gått bra!!

Såg på bloggen att ja glømde svara på din kommentar, ja vi skall til Barcelona i vår,typ maj..
ingen av oss har heller varit dær så skall bli såå kul!
vi sparar ett par hundra var på en gemesamkonto varje månad å vips hadde vi pengar til både flyg å hotell!:)