2012-08-31

Veckan!

Länge sen jag hörde av mig nu. Men här kommer ett inlägg alla fall! Veckan började som vanligt med en måndag, en ovanligt bra sådan. Det visade sig att en av mina kollegor varit lite smygaktig och gått och gift sig under helgen. Inte ett ljud hade hon sagt! Men det var riktigt bra nyheter! Tyvärr missade jag och Amanda chansen att få vara brudnäbbar som vi planerat, men låt gå för den här gången då.
Så för att fira blev det ju givetvis tårta!
Sen på kvällen åkte jag direkt hem till Cissi och Jon där ett gäng vänner och ungar väntade. Sista kvällen Malin och barnen var hemma för den här gången, nu antar jag det dröjer till jul nästa gång vi ses. Efter att alla andra åkt hem stannade jag kvar för att kolla på Ensam mamma söker med Cissi.
I onsdags blev det ännu mer fika på jobbet då Caroline (som jobbade hos oss förra sommaren) bjöd på sina goda små minimuffins. Och sen på kvällen for några av oss iväg till Söderala-trakten för att fira Håkan som fyllt 40 och även gratulera honom, Anna och Tinda till den lilla söta Alex. God mat och goda tårtor blev det där!!
Denna bild tog jag i farten på väg till jobbet igår. Ville fota kossorna i hagen när det var dimmigt, men fick inte riktigt med nån :) Det var verkligen helt magiskt fint!!

Nu ska jag strax börja kolla på den första filmen som är baserad på Liza Marklunds böcker. Senare nåt tag ska jag ta mig en tur ner till Bollnäs för att hämta hem Jon som är ute på galej. Sen blir det sängen för jag ska ju faktiskt upp och jobba även i morgon. Ovant med 6-dagarsvecka nu när det var i våras det hände senast.

1 kommentar:

Stina sa...

Jag gillar verkligen dom filmerna, har sett alla nu.