2013-04-21

Härlig helg!

Snart är denna helg över också. Usch så fort tiden går! Har dock haft en väldigt skön och härlig helg.

På dagen igår åkte jag upp till Mari en sväng! Hon höll på att pyssla och dona med sin loppis, och jag hjälpte henne lite med att stuva om några möbler. Men mest satt jag ute i solen och myste med Erik. Gud vad han blödrar nu, fick höra minst 100 gånger att man inte kan äta sten. En riktig gofis! Olle sov mest så han var ju inte så rolig direkt. Lämnade av några tallrikar där och fick med mig två ljusstakar och en vas!

När jag sen kom hem igen svidade jag om lite snabbt innan Sofie plockade upp mig. Vi hade middag hemma hos mamma och pappa för att fira att Ulf fyllde 60 tidigare i år. Åt en jättegod chili och sen marängsviss till efterrätt. Spelade lite spel också, älskar det!

Idag har jag tagit en promenad till Ica och lyssnat på ljudbok stor del av dagen (50 nyanser av honom började jag med igår, skaffade Storytel i telefonen) Har även haft min grillpremiär för året, blev både majskolv, fläskkarré och lax. Sååååå gott!!
Nu ska jag ta och slänga ihop en liten paj med rabarber och jordgubbar och sen ta en dusch för att få bort grilloset. Mästarnas mästare och nån film väntar. Eller om jag måste fortsätta lyssna på boken... :D

3 kommentarer:

Stina sa...

Mysiga bilder .

Hur funkar det med ljudbok, läser berättaren med extra porrig röst då ? Brukar aldrig lyssna på ljudbok därav frågan. Älskar dock böckerna ! :)
Kram

Anna sa...

Nja, extra porrig vet jag inte... Men hon som läser är bra! (Julia Dufvenius) Behaglig röst, vilket är bra oavsett genre på bok. Lyssnat på några stycken och jag tänkte jag skulle bli bättre på det. Det är ju bra att man kan göra saker samtidigt, som stryka, diska, städa, laga mat, promenera etc. Eller under längre bilresor! Idag har jag haft lurarna i öronen mest hela dan :)

Kram!

Svorsken sa...

Ser ut som en skøn helg!!

Vet mamma å pappa alltid lyssnar på lydbok på væg hit'
Aldrig provat sjælv faktist....