2013-04-03

Järvsöbacken

Sista dagen av min påskledighet trotsade jag mina onda bihålor för att åka upp till Järvsöbacken för att träffa Malin och flickorna för sista gången på ett tag. Aminda lärde sig åka slalom, och hon var riktigt duktig! Märkte stora framsteg på den relativt korta stunden. Duktiga tjejen! Märktes att hon blev stolt med :)

Själv satt jag mest i en solstol eller sprang efter Minnea. Många bilder på henne blir det, men hon gör sig bra på bild det lilla sötspöket!

I morgon väntar jobb för två dagar igen. Dessa sex lediga dagar har rusat iväg, även om det känns som att det var länge sen jag var på jobbet. Hoppas bara på att jag mår ännu bättre i morgon. Hostan är ju betydligt bättre men nu är det bihålorna och värken som medföljer som är jobbigt. Men en fjuttig förkylning är inget att klaga på egentligen. Har ju klarat mig väldigt bra ändå tycker jag så mycket sjukdomar som gått hela vintern.

1 kommentar:

Stina sa...

Underbart att få va ute och åka skidor! Livsglädje. Jättehärliga kort när hon kikar ut där! Det borde du rama in och ge till Malin.

Puss å kjam