2013-04-01

Påsken del 2

Igår framåt lunchtid åkte jag, Malin, Aminda, Minnea och Miranda ner till Arbrå. Pulka och korvgrillning i på Tallbacken väntade. Verkligen livskvalitet! Här har ni några av de 100 bilder jag tog.

Sen på kvällen var jag, Malin, Cissi, Sussi och Veronika ut på Esplanaden och åt. Hann även med en sväng på Corner. Tyvärr var ju inte skicket på mig det bästa. Minimalt med sömn och en heldag i solen var bidragande orsaker. Lägg därtill till hosta, som jag haft sen det smög sig på i torsdags. Men det är saker man bortser från såna dagar/kvällar som dessa. Så härligt att få skratta så tårarna rinner. Njuter verkligen av livet nu. Eller ja, kanske inte just idag då jag vaknade med halsont, burkig skalle och snorande utöver det förbannande hostandet. Men jag är imponerad att jag klarat mig så pass länge från sjukdomar ändå. Och jag har ju ingen feber.

Så denna dagen har varit riktigt lugn, slappat i soffan, ätit hos mammsen, satt en stund ute i solen med. Nu ska jag nog se dagens Revenge tror jag. Kan nog bli en film innan sänggåendet väntar med.

1 kommentar:

Svorsken sa...

Å vad hærliga bilder!!

Usch,låter ju som du fick nått av det samma som
jag hadde,minus febern:( Hoppas det går fort øver!!

Ja veckan går ju så tokfort!! Får ses mer i sommar,ær væl snart juli igen!:)

Vi gikk bara upp aldeles øver 83:an,innan ringvægen...ingen riktig pulkabacke men en lagom backe før barna å sol før oss!:)

Kram