2013-04-14

Letar vårtecken!

Ligger som ett slakt i soffan nu efter att först ha ätit brunch som Sofie fixat och senare blev det fika hos farmor. Jag är så äckligt mätt! Ont i skallen har jag med, känns som nåt som är väderrelaterat. Kan ju känna av såna där omslag från hög till lågtryck, eller om det är tvärtom. Eller båda kanske? Vet ärligt talat inte vilket som är vilket ens.

Var tvungen att fota tulpanerna i mammas trädgård som kämpat sig upp GENOM isen! Snopet liksom, haha! Kollar man riktigt noga runtomkring här så ser man ju att snön börjar försvinna, men det är på tok för mycket kvar enligt min åsikt. Måtte solen skina och plusgraderna öka nu snarast, vintern är verkligen inne på övertid.
När jag var hos farmor så satt jag och bläddrade i tidningen Land. Då kollade jag in kontaktannonserna (för att det är roligt, inte för att jag skulle hitta nån som passade ;)) Och då hittade jag en som gjorde mig lite äcklad. Skriver det jag minns av den. "58-årig man söker tjej 18-30 år. Du ska ha stor byst. Gilla kramar och sex. Du får gärna vara mullig och måste ha egen bil./Jag väntar på dig" Jamen den här mannen verkar ju vara ett kap, honom vill jag gärna träffa!!! Ehhh??

Mitt eget kärleksliv då?? Ja, det lämnar väl en del övrigt att önska kanske. Även om jag ändå trivs i "situationen" jag är i nu. Tankarna spretar åt en massa håll känns det som. Blir väl nån ordning nån gång hoppas jag.

Och sen en till sak som jag hörde på tv idag. Tydligen är ett genomsnittligt samlag 6 minuter långt. Kan det verkligen stämma??? I mina öron (och Sofies) låter det jättekort. Och om det är GENOMSNITTET så måste ju massor av samlag vara ännu kortare. Ska jag anse mig ha tur då, för jag kan då inte tro att det för mig nångång varit så kort som 6 minuter.

2 kommentarer:

Stina sa...

Många satsar nog på en "snabbis". ;)
Gillar verkligen första fotot på katten, jättehäftigt kort!
Heja våren! Kram

julia sa...

Nu har det väl blivit vår i Arbrå också? här spöregnar det och är 8+, äntligen! jag var så glad när jag körde hem från jobbet och det fullkomigt forsade vatten överallt, att vägen här hemma har runnit sönder av allt smältvatten känns bara ok :) fina kort, gillade verkligen dem på katten :)