2009-08-12

En mysig dag!

Har haft en mysig dag med Stina i Växbo idag! Åt mycket god mat, regnbåge och jordgubbar!
Vi strosade runt och tittade lite där också, det är så mysigt!


Nu måste jag starta "projekt vända tillbaka på dygnet". Måste ju liksom kliva upp och åka till jobbet på måndag. Inatt låg jag vaken och läste Magdalenas bok och när jag läst ut den kollade jag på klockan och den visade 03:52... inte riktigt vad jag tänkt mig. Men boken gick ju inte att lägga ifrån sig. Beundransvärd människa!

I övrigt är jag i STORT behov av nya resårbottnar till min säng. Jag ligger inte alls bra i sängen. Dom har ändå funkat fram till nu och jag pröjsade ynka 20:- för Mari ropade in dom åt mig på auktion. Men nu har dom tjänat sitt känner jag. Men just nu har jag inte riktigt råd... Fan! Det är ju jäkligt dyrt med såna. Fast å andra sidan så använder man ju dom rätt flitigt och det är viktigt att sova bra.
Ja jag måste nog ta tag i det snart för det är inte skönt att inte kunna ligga skönt i sängen. Som det är nu försöker jag sova mitt i sängen så jag ligger över skarven där det är lite hårdare än i mitten av sängbottnen som är alldeles som en grop. Nä, nog om det. Nu ska jag poppa popcorn och sätta mig i min fotölj och fortsätta läsa på En förtjusande man som jag fick av Stina idag. TACK för det!

3 kommentarer:

Mari sa...

byt sida på sängen då och sov där du i annat fall inte brukar sova. :-)

stina sa...

vilka fina kort, ska ladda upp mina när jag e hemma igen. ska bli kul att se vad du tycker om boken :)

Svorsken sa...

åh regnbågen ær ju såå god,bra val!!:)