2009-08-02

Vettigare dag, och lite bilder!

Idag gjorde jag lite mer vettigt av dagen än igår om man säger så, men det var ju inte så svårt. Om jag så bara diskat en kniv idag så hade det ju varit mer än jag gjorde igår.
Började faktiskt dagen med att ta en timmes promenad i regnet. Det var sån där sprayformat regn om ni förstår. Var allafall blöt när jag kom hem.
Då tog jag mig en dusch och åt sen frulle framför Little Miss Sunshine!
Sen gick det liksom av bara farten här hemma, packade upp det sista ur resväskan, rensade badkaret från lite hår (även om jag tror det krävs lite rejälare doningar än bakpuklver och vinäger), gjorde ren kattlådan, satte upp en väggklocka som jag köpte för ganska länge sen, dammsög, torkade golven och lite annat småplock som jag fick gjort. Krönte det hela med att åka till sopsorteringen och slänga 4 kassar med tidningar och reklam och en påse med konservburkar. Joråsåatte! Känner mig mycket nöjd och det blev genast mycket rymligare här hemma.

Ska nog faktiskt avsluta den här dan med att poppa lite popcorn nu och kolla på film i sängen. Ska faktiskt ta och se Vi hade allafall tur med vädret - igen. Tror inte på nån succé, men lite trevligt tidsfördriv är det nog.

Min nya uggla! Gillar den skarpt!

Klockan jag satte upp idag, är den inte snygg så säg?

Stora killen!

En liten en! Alltså bebisen, inte Johanna:)

Ser lite bökigt ut det där...

Fina kung Melvin!

2 kommentarer:

Julia Hamre sa...

skønt med ledighet:) avundas dig lite (eller mkt før att vara helt ærlig) hoppas du får en fortsatt fin semester :)

Svorsken sa...

Hærligt att du fått sol,hær spøregnar det:/
Klockan var himla fin du!
Jo Joel ær fotograf å klænningen har ja klar i huvudet,tubklænning iaf,har ingen stress med den,har sett massa olika hær å dær så tar å inhandlar den nær de nærmar seg..
Jopp,præstnæset blev det!
Så effektiv du vart idag,så kan du ju slappa resten av semestern!Några planer eller?
kram