2009-08-11

Fynddag!

Idag har jag och mammsen vart på en liten fyndrunda. Vi var till Röda korset, Erikshjälpen och Rusta. Och även Färgtema.
För min del blev det en liten minipall, en slags skål, en kaffeburk, en piedestal, bomullsrondeller, sköljmedel och tvål. Visar nog bilder senare på den där minipallen och piedestalen men dom befinner sig just nu på Hans-Jons för att få en liten make-over. Dom ska nämligen målas vita! Har även planer på att måla köksmöblerna och lilla byrån i badrummet vita. Fast det jobbet har jag lejt över på mamma. Nu kan ju ni kanske tycka att jag kan göra det själv. Och visst, det skulle jag ju kunna, men för er som inte känner min mamma särskilt väl så kan jag berätta att jag snarare gör henne en tjänst som låter henne måla grejerna. Sofie, du vet vad jag snackar om:) Har hon väl börjat måla nåt så fortsätter hon tills färgen tar slut, och ofta köper hon mer färg när den tar slut också. Så då gäller det att rädda det som man inte vill ha ommålat helt enkelt. Nu har hon redan gått lös med penseln i hallen hemma så då är det ju tur att jag har lite grejer där hon kan fortsätta med sen:)

Kanske ska köra dit köksstolarna i morgon innan jag åker till Bollnäs för att träffa Stina. Vi ska nämligen åka till Växbo krog och käka i morgon! Det ska bli riktigt mysigt! Ska bli intressant att se om maten är så bra som alla säger också.

1 kommentar:

Sofie sa...

hehe, classic mom! :)