2009-11-09

Nyfrisserad!

VARFÖR är det så lymlarns svårt att få till bra bilder på sig själv?? Eller är det bara jag som ser ut som ett blockmongo på alla bilder jag tar?
Jaja, det var ju frisyren jag skulle visa upp.
Ledig dag idag så jag började den med ett besök hos bästa frissan Linnéa! Mycket nöjd som vanligt.
Det är ganska mycket längd kvar men det är kanske lite mer utjämnat i nederkanten eller hur jag ska beskriva det. Förr var det mer som ett V och nu är det lite mer som ett U.
När jag nu ser bilder på mig själv från när jag var ganska blond så undrar jag hur jag tänkte då? Jag trivdes ju med den färgen men jag känner mig faktiskt mer hemma med den färgen jag har nu.

Resten av dan har jag faktiskt inte gjort så mycket. Kollat på en film, The burning plain. Den var bra men lite tunn. Stickat lite mer på min skapelse. Nu börjar nystanet ta slut så jag måste köpa nytt i morgon, och dessutom åka till mamma så hon kan visa mig hur man gör för att börja på det nya garnet. Men jag måste erkänna att det är ganska kul, och faktiskt blir det rätt fint. Men herregud, jag fattar inte hur folk kan sticka strumpor och tröjor med filurer och mönster. Mamma stickade en rosa Betty Boop-tröja till mig när jag var liten, det måste ju ha vart jättesvårt. Men nu har jag liksom skavsår på vänstra pekfingret av stickan. Skulle sen kanske vilja prova på att sticka en randig halsduk, men det verkar också lite överkurs. Fast lär jag mig bara att byta garn så...

3 kommentarer:

Sofie sa...

Så fint, jag tycker du passar så mycket bættre å mørkt hår!

Mari sa...

Mycket fin färg! Bilden var kanske inte den bästa ;-)

Julia Hamre sa...

vældigt fin færg å frisyr:) mørkt klær dig vældigt bra:)