2009-11-04

Sängkamrat

Ser ni djuret som inte bäddat efter sig?

Gillar förresten mina nya påslakan! Hade som tur var ett stort underlakan som var svart (eller det hade väl kanske inte så mycket med tur att göra? Jag hade ju liksom köpt ett sånt för några år sen så det turen var väl inte inblandad ändå) Men mamma sa också att hon skulle sy ihop dom två mörkgrå underlakanen som följde med. Har ju en fullstor 180 cm stor bäddmadrass så enkellakan funkar ju inte.
Längtar ofantligt mycket efter min nya sängbotten nu! Den borde nog dyka upp snart, skulle visst ta några veckor och det har det nog gått nu tror jag.

4 kommentarer:

stina sa...

vi har hyrt en mkt fin toppstuga me bastu (wiii) och öppen spis i järvsö där vi kommer bo en vecka! lite mer space då och johan kan åka skidor o noah pulka! sen svoer jag o boaormen kanske nån natt i bollnäs oxå. kommer väl vara mest där ändå, nu hoppas jag att det kommer mkt snö så att det känns värt med stugan!! kraam

Hanna sa...

Fotvård var jätte skönt. 300 kr för en timme, det var det värt!

Jag klippte med på Malmströms så den skymtade jag dig inne på ditt jobb. Skit snygg i grå kostym om jag inte såg fel:)

Puss och kram

Erika sa...

Ja den var inställd... Så typiskt! Nån som fått svininfluensan!! Den är flyttad till 1/12. Får se om vi kan gå då istället. Tror Andreas jobbar..

Jodå jag kom fram! Men jag fick ringa tillbaka för hon som lovade ringa upp ringde aldrig! Så allt som allt så satt jag nog också en halvtimme och väntade! DRYYYGT!!

Hoppas du får en skön helg! Kram!

Svorsken sa...

Ja ungarna blir stora!
å Lova har blivit lik Jennie å ser mer "vuxen" ut liksom,gull ungen!
Ja du lær ju också hitta nån bra lokal,vet om en hel del nu så hør av deg om du behøver hjælp:)))
kram