2009-11-30

Sista november

Då har man tänt det första ljuset då. Gjorde detta naturligtvis igår. Men julstämningen kan jag ju inte säga att den infann sig nåt vidare ändå. Usch och fy för denna månad! Nog för att november brukar kunna vara den tristaste månaden på året men detta har ju tagit priset. Tror jag sett solen skymta utanför jobbet två gånger på hela november och då har det varit ytterst kort tid. Annars har det ju bara varit GRÅTT och regnigt:( Man behöver solen för att få energi och i detta vädret rinner ju precis allt av en, man blir som urlakad nästan.

Drack lite äppelglögg igår, den var riktigt god! Smakade som vanlig glögg blandat med lite äppeljuice. Blev lite syrligare än vanlig glögg som ibland kan bli rätt så sött. Lea hade brottningsmatch med en skumtomte som hon drog ur påsen på soffbordet och sen busade med på golvet:) Hon är så söt min lilla flicka! En morgon tidigare i veckan vaknade jag tidigt av att det liksom bökade under sängen så jag knäppte på lyset och där låg hon inklämd mellan sängen och en förvaringslåda, det var bara det att på den förvaringslådan låg även min spikmatta... Aj! Var nog inte så skönt för tussen.


Kissen är lite knepig. Jag tycker nog inte att det där ser ut som en skön sovställning, men vad vet jag?
Idag har jag haft en ledig måndag då jag jobbade i lördags. Vaknade med världens jävla skitonda huvudvärk så jag raglade upp svalde två tabletter och gick tillbaka till sängen igen. Tänkte att jag kunde sova en timme till och fortsätta min roliga dröm som jag hade:) Den var riktigt kul! Men jag tror inte jag lyckades somna fullständigt men huvudvärken släppte så småningom allafall:)
Lite senare kom Mari och Basse! Vi åkte till Glössbo möbler och kikade lite på alla fina saker. Jag köpte en ljuslykta som jag ska hänga upp i sovrumsfönstret och Mari köpte lite andra prylar. Via Ica åkte vi tillbaka till mig där jag lagade flygande Jakob och ris medan Mari vilade lite på min soffa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

tack tack!
nu lämnar vi nov bakom oss o går in i dec jippiiiii
kram

stina sa...

det var från stina denna kommentar :

Svorsken sa...

Haha,ja huff,vet ikke om 2 barnsmor hadde vart min drøm just nu,en ær nog æn så længe:))

stina sa...

haha ja men det borde de införa, att man kan gilla inlägg! :)
vart ska din syrra fira då?