2009-11-25

Svineri

Jag tror faktiskt att jag klarade mig ovanligt bra från biverkningar från sprutan. Man hade ju hört en massa skräckhistorier om det innan. Det enda jag känt är att jag är lite öm och svullen just runt området vid stickhålet. Absolut inget annat!
Man var ju beredd på en sömnlös natt, värk i hela kroppen, feber (även om jag får feber typ vart femte år på sin höjd) Så jag är mycket glad över det!

Usch, nyss började jag störtgråta. Dom visade bilder av det omtalade vanvårdandet av grisar på tv. Jag kan inte förstå hur man kan behandla djur på det sättet? Visst, jag äter kött men djurplågeri är fruktansvärt!

Kan verkligen inte släppa den där bh:n. Jag vill ha nya underkläder och jag är väldigt kräsen när det gäller det som jag skrev tidigare. Har kollat på Lindex, Åhléns och Kapp Ahl idag men hittade inte en enda bh-jävel som föll mig i smaken. Är det rätt färg så är det fel modell, är det rätt modell så är det nåt rosett eller grunka som stör... Ja ni fattar kanske. Har även finkammat nätet nu ikväll. Alla ställen jag kommit på. Hittade faktiskt ett par stycken jag kunde tänka mig på H&M men just dom var ju givetvis slut i min storlek... SUCK! Har ni några tips jag kan ha missat, har kollat H&M, Ellos, Nelly.com, uppercut, LaRedoute, Haléns, Asos, Josefssons... Jaja, värre saker kan man ju vara med om.

1 kommentar:

stina sa...

jag kände inte heller av sprutan men det är nog från person till person, vissa blir ju riktigt sjuka. märkligt det där.

just därför skulle jag aldrig kunna äta en köttbit! hemskt att behandla djur så där :(

jag brukar förresten köpa underkläder på nätet, finns så mkt snyggt o sexigt då :-)