2009-12-12

En sömnig lördagskväll

Fy bubblan så trött jag är!
Veckan har varit ovanligt seg och lång, ovanligt mycket aktiviteter utöver jobbet. Visserligen bara roliga såna men man blir ju trött i vilket fall.

Igår började dan en timme tidigare än vanligt då vi var på Palladium på luciamorgon innan jobbet. Fint och trevligt!
Sen jobb hela dan innan jag for till Arbrå och Vallsta för att hämta upp lite damer jag känner. Var på "pysselkväll" i Flästa med moren och hennes väninnor. Idol kikade vi ju också såklart! Erik har ju varit min favorit hela vägen så det var ju kul att han höll hela vägen:)

Åkte hemifrån halv åtta på morgonen och kom hem kvart i två på natten. Men jag vaknade ändå före klockan i morse för jag hade sån satans mensvärk. Jobbet gick bra och tiden gick faktiskt ganska fort. Efter lite handling så åkte jag till päronen och käkade lite mat och fick hjälp av pappa att byta vindrutetorkare på bilen. Pappa hade faktiskt varit och lämnat en julgran hemma hos mig under dan, den står ute och väntar på att få komma in och få lite tingeltangel på grenarna. Man ska ju inte ta in dom direkt så jag får väl vänta lite med den saken. Var ju så mörkt ute så jag har inte kunnat syna den om den är fin. Förra året då jag hade min första egna gran så hade jag ett riktigt praktexemplar.
Han hade även lämnat Den förlorade symbolen som han läst ut. Längtar verkligen efter att få börja läsa den. Ska bara läsa ut boken jag håller på med nu först, läser Heroin diaries av Nikki Sixx.

Nu ska jag ta och poppa lite popcorn och värma lite glögg. Ska prova en ny sort, Dufvenkroks med smak av lingon och blåbär.

4 kommentarer:

Svorsken sa...

Mysigt med julgran! Vi har valgt å inte ha det iår p.g.a en liten huligan:))Han får riva i træden dit vi kommer ist!
Åh enda en sak Norge ligger etter i,hær finns bara vanlig gløgg....
Hoppas du har en fin helg!

Erika sa...

Blidde de nå pannkakor?? ;) Nä man blir hungrig rätt fort igen. Man ska helst äta nåt mer till, typ soppa!

Har dom flyttat Luciamorgon från Tranan?

Va tråkigt att hon inte kommer hem. Julen blir inte riktigt detsamma utan sin kära syster.. Men ibland måste det ju gå.. Jag kommer åka hem till syrran på eftermiddagen på julafton och vara med henne och hennes sambo. Andreas måste jobba tyvärr.. Mamma kommer ner nästa helg så vi ska ha lite julmys då tillsammans.

Jag har kommit en liten bit i Den förlorade symbolen.. Är inte lika imponerad som med dom två första ännu, men det kan ha att göra med att jag är så förbannat trött redan när jag börjar läsa! =)

Kram!!

Svorsken sa...

Haha ja katter ær ju næstan værre julgrans marodører ænn va små barn ær,men tur att Leah låter den vara ifred iaf!
Vet ikke ænnu nær vi kommer,27 eller 28 också blir vi till ett par dagar efter nyår!
oh,spænnande:)
Får se om vi lær hyra slæpvagn i sve før å få med oss alla julklapparna till han lille,kommer rett fra jul i Hafjell å=p
kramar

stina sa...

tack så mkt!
så skönt att äntligen ha hittat en frisör som man är riktigt nöjd med :)
hoppas allt e bra!
kram