2009-12-29

Orolig...

Jag är lite orolig just nu. Har nämligen inte sett skymten av Lea nåt sen juldan! Hade det varit sommar så hade jag inte tänkt nåt på det eftersom hon är en tös som gärna är ute mycket. Och på somrarna kan det gå flera dagar innan jag ser till henne. Men nu är det vinter och idag har det varit satans kallt. Vågar inte ens tänka på vart hon kan vara nånstans. Hon brukar inte vara borta så här länge på vintern, hon brukar komma när jag kommer hem med bilen. VILL ATT HON KOMMER HEM NU!!
”Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she’ll give you a baby. If you give her a house, she’ll give you a home. If you give her groceries, she’ll give you a meal. If you give her a smile, she’ll give you her heart. She multiplies and enlarges whatever is given to her. So, if you give her crap, be ready to receive a ton of shit.”

Hittade den där texten nånstans och jag tyckte bara den var så klockren!

Nåt som inte är lika klockrent är att värmen inte funkar i min bil. Varenda dag har jag massor av is på insidan av bilen som inte går att skrapa bort då det sitter som om det vore blästrat. Får liksom kika genom en glugg typ, och hur trafiksäkert är det?? Blir ju lite bättre när jag åkt ett tag, när jag kommit fram till Bollnäs ungefär. Har lånat pappas bil ikväll så min bil får ta och tina upp lite i pappas garage under natten och morgondagen.

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Nu kom førsta gænget tydligen redan innan 12 å Lukas kommer sova från 10 så blev kansje ikke så bra ændå:( lite tight!
Men hur ser det ut imorgen,sånn midt på dagen eller eftermiddan?
før då ær vi bara hær,kanse ut å åka pulka bara om vædret fortsætter å vara under 10 grader:)men annars hær!

Har Leah kommit tillbaka??hoppas det!

Erika sa...

Näe fy, hoppas hon kommer hem snart! Usch fattar dom små liven inte att dom gör en orolig?? En av mina katter gjorde också så där en vinter när det var svinkallt ute. Borta hur länge som helst och sen visade det sig att hon var under huset! Det var väl varmt där! Så Lea kanske också har hittat sig ett varmt gömställe!

Jag gillar inte heller nyår så mycket så det gör mig inget alls att jobba faktiskt! Hoppas du får en trevlig kväll iaf!

Kram!