2009-12-20

Jag ser det snöar!

Har ägnat denna helgen åt att göra det lite fint här hemma. Som vanligt är jag allt annat än effektiv när jag städar så det tar liksom två dagar. Haha! Men nu är det hyfsat fin här hemma. Har även slagit in alla julklappar och det tar ju sin lilla tid. Men jag tycker det är jättekul att slå in paket:-)
Köpte det sista (tror jag) i fredags när jag slutade tidigt! Kom hem vid tre och det var hur skönt som helst. Låg och sov lite framför nåt avsnitt av Lilla huset av prärien och tog det allmänt lugnt. Lyx!

Igår var det superfint ute! Solen sken på den vita snön, perfekt julväder. Idag har det spytt ner snö från himlen. Var liksom onödigt att skotta, haha!Detta är en av mina fem favoritjulgransprydnader. Köpte dom förra året från Unicef. Välgörenhet samtidigt som dom förgyller min vardag! I årets shop fanns det liknande fast det var olika snöflingor, även dom var superfina!!

Nu är årets gran klädd! Inte alls lika fin som förra året, men det är ju en gran allafall:-) Saknar några grenar på vissa ställen och vissa grenar saknar barr, men han kan ju inte rå för hur han ser ut stackarn! Jag tycker om den ändå.

Ps. Det bästa med att ha en bärbar dator är just att den är bärbar. Man kan liksom ta med den överallt. Nu sitter jag på toa och bloggar lite. Men ska strax gå tillbaka till soffan igen. Ska kolla lite på några avsnitt av Beverly Hills.

5 kommentarer:

Julia sa...

ser ju verkligen helt underbart ut i hemtrakterna:) vit jul!!wohoo :) vi tar turen hem på onsdag, længtar efter svensk julmat o svensk jul i allmænhet...nu ska det julstædas hær hemma! kram!

Erika sa...

Åh vilka härliga bilder!! Så fint med snö! Men faktiskt har vi också så mycket snö nu så jag ska njuta så länge den ligger kvar för snart regnar de väl igen!

Fin gran!! =) Nä de kan ju inte hjälpa att de inte är perfekta de stackars granarna! =) Hihi!

Nä de var drygt med gungandet! Var så trött! Men jag sov ordentligt natten efter! =)

Hoppas du får en skön måndag! Kramar!!

Svorsken sa...

Håller med Julia,ser riktigt hærligt ut!
å fin julgran har du fått å,ingen katt som vågat seg dit ænnu?:)

Ja många som sæger det,har ju lovar min frisør att spara det till sommaren:),men skall iaf till na å ordna till de nu nær ja kommer hem!

Ja vatten ær poppis,Lukas ælskar det!

sl33pyh3ad sa...

Åh va jag längtar!
Jo vi kommer upp men bara på snabbvisit. Upp 23:e och hem på julafton. Vill inte fira med Annas släkt och Jörgen ville inte upp överhuvudtaget så det blev en kompromiss =)
Hade en önskan om att åka upp på nyår eftersom maken jobbar då men det verkar inte bli så tyvärr =(

Hanna sa...

Haha från toan?! Det är som Joeys telefon.

Hoppas du mår bra. Jag ska snart bege mig mog tåget som förhoppningsvis ska ta mig hem till hälsingland.. bara det inte är massa förseningar!
Stor kram