2011-03-12

Underbara sol!

Idag har det ju varit en alldeles fantastiskt härlig dag! Sol och vårkänslorna spratt i kroppen på mig!
For upp till Järvsö och tog en tur ut på isen med Mari, Erik och Basse. Mari skippade skidorna och gick men jag hade vinterns premiär på mina längdskidor.


När vi skulle ta oss upp för en backe gick det väldigt lätt för mig att saxa upp, men för det här ekipaget gick det mindre bra. Vi gjorde helt enkelt så att vi vände och åkte/gick tillbaka samma väg igen.


Den här lilla söta filuren var det som gömde sig i kälken!

Basse!Mina fina skidor!

Snacka om bra på att matcha jackan med brassestolen;-)En skönhet passar ju i allt! Särskilt i ett par för stora Oakley Holbrook!

Erik har fått tag på min smarriga fot!
Vi satt alltså ute sen och grillade hamburgare och bara myste! Sen vilade vi lite och på kvällen gjorde Mari en god middag med kyckling, klyftpotatis och ädelostsås! Mycket smarrigt! Melodifestivalen kollade vi ju självklart på och det gick väl sådär för min favorit, Nicke Borg.
När jag åkte hem blev jag stoppad i poliskontroll i Vallsta, men jag körde lagligt, körkortet var med och jag var inte onykter! Bra!

4 kommentarer:

Mari sa...

Basse såg nästan lite sur ut på ett av korten!
Otroligt vilka fina klara bilder det blir med kameran!

Erika sa...

Men vilken mysig dag! Fina bilder! Gud så härligt att bara sitta och njuta i solen! =)

Hanna sa...

Jo men det gick bra att jobba faktiskt, idag ska jag stå i posten och sen är min upplärning klar.. jag har tenta på torsdag så det är lite stressigt.

Vilka underbara bilder.. jag längtar så efter våren.
Var rädd om dej. Stor kram

Amanda sa...

Vilken kanon härlig dag ni hade! Erik passa otroligt bra i dina solisar ;)Marie såg ut att ha LITE problem utan skidor..! hehe!