2009-03-03

En jobbdag kvar denna veckan

Nu jobbar jag bara en dag till denna veckan, sen är jag ledig FYRA dagar!! Ska bli underbart härligt. Sofie kommer hem från den där platsen som ligger längre bort än typ alla andra platser. (det är dock en mycket vacker plats) Så jag har tagit två dagars semester för att hinna umgås innan hon åker tillbaka igen på måndag. Ska pass på att klippa mig på fredag också, många har på senaste tiden påpekat att jag blivit väldigt långhårig. Men det är kanske inte så konstigt, är ju faktiskt närmare året sen jag klippte mig senast! Är ju en sån som är "välsignad" med tjockt starkt hår som inte slits så himla lätt. Men såhär länge brukar jag normalt inte vänta.

Igår föddes ännu en liten bebis i min bekantskapskrets. Jag hade ju gissat på en liten tös, men det blev en Samuel.
På sju gissningar av kön har jag gissat fel sju gånger. Hur är oddsen på det? Jag menar, det är ju 50-50 att det ska bli rätt.
Så när nästa bebis föds i slutet av juli gissar jag på att det blir en människa. Och apropå bebis så ska jag gå och slå in två presenter nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Angående julibebisen så tycker jag inte om oddsen för att du har rätt =(, fast jag är ganska säker på att det är en människa, har inte sett någon svans än allafall... Det ryktas att Sofies mobil blivit stulen (helt otroligt vilken otur hon har!), så du kan väl se till att hon hör av sig när hon landat på Hans-Jons.// Martina

Anonym sa...

tack jag mår bättre, det gäller att fokusera på rätt saker. hoppas allt e bra me dig oxå o att du njuter av ledigheten! kram