2009-03-23

Underbar måndag!

Det var välbehövligt med en ledig måndag känner jag. Fick ju månadens migrän igårkväll, men TACK OCH LOV hjälpte tabletten jag tog innan jag la mig så jag slapp ha ont idag. Hade ju inte fått ett skit gjort annars. Gick upp i tid som en vuxen människa, käkade fil med banan, kanel och havrekuddar till frulle. Givetvis med en stor kopp te.
Tyvärr var det inget intressant på Oprah idag, men jag kollade lite på Rachael Ray och Efter tio med Malou. Sånt man aldrig kan göra när man jobbar.
Trotsade sen det tråkiga vädret och tog mig en promenad till ICA för att handla några grejer till käket.

Måste säga att jag är lite sur på vädret, flera dagar förra veckan och i lördags sken SOLEN. Söndag och måndag när jag är ledig så snöar det??? Vad är det frågan om? Skiner solen i morgon blir jag förbannad på riktigt. Jaja, det var skönt och välbehövligt med en promenad även om jag hellre gått i gympadojor och solbrillor istället för täckbyxor och vinterkängor.

Resten av dan har jag bakat en limpa, panerat egen rödspätta och ätit den med en sås med hackat ägg och räkor. Kollat på 4 avsnitt av Beverly Hills, duschat och nyss kollat klart på Juno. Det är faktiskt riktigt skönt att få vara ledig en vardag då och då, man hinner med så mycket mer än på helgerna känns det som.
Jobbar ju även nu på lördag så jag är ledig nästa onsdag, då är det 1:a april! April kommer bli såååå mycket bättre än mars, det vet jag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ja va fan är det med vädret.Herregud. JA VILL HA VÅR!!!
mysigt det lät med lite ledigt, det är du värd. Hoppas du slipper migrän. Kramar

Svorsken sa...

Skønt med lite ledigt!
Tæcket med gnuttarna hadde ja nær ja var liten så det ær från 80talet:)
Får hoppas det slutar snøa hos er snart,det skall ju vara vår nu!