2009-03-09

Klarade mig med blotta förskräckelsen

Klarade mig med en hårsmån från att krocka i morse på väg till jobbet. Hade inte alls kommit långt när en bil kör ut i vägen en bit framför mig. Vägskrapan hade vart framme så det var ganska så snorhalt. Bilen körde ut där det är stopplikt, eller om hon gled ut i vägbanan, det är ju svårt att veta. Bilen stod helt enkelt där den inte skulle göra. Bromsarna tog inte ett skit och jag hann nog vobbla litegrann innan jag precis svängde förbi bilen på fel sida vägen. Innan dess hann jag tänka: "Fan, nu smäller det!" Tjejen i den andra bilen såg rätt skräckslagen ut också där jag kom emot henne. Nära var det som tusan, och jag var rätt skakis sen kan jag lova. Borde nog ha köpt en lott idag när jag tänker efter...
Ikväll har jag fått några riktiga vuxenpoäng. Vilket vissa tycker att man borde ha när man närmar sig 30. Nu vet jag inget om det eftersom det är evigheters evigheter tills jag ens närmar mig lite lite att fylla 30. Har allafall gjort hemmagjorda köttbullar och egen sås! Åh herregud så gott det blev! Längtar redan till lunchen i morgon då jag får äta matlåda.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag måste säga att du har miljoner mer vuxenpoäng än jag när du rullr köttbullar på det viset!
tur du klara dig idag från att krocka!

Anonym sa...

vilken jätte tur att det gick bra! Tack för dina söta kommentarer. Just nu tryter orker ganska rejält och jag ångrar att jag gav mig in i det här från första början. Självförtroendet har fått sig en törn.
Hoppas du mår bra. Stor kram