2011-05-05

Bilaffärerna!

Besiktningen i morse gick ju inte helt som jag hoppats på:( För det första hade jag bara originalnyckeln med mig och den är ganska sliten i metallen så det går inte att öppna motorhuven med den. Jag hade ju inte nån tanke på att ta med reservnyckeln heller, nötig som jag är. Ena halvljuset måste riktas om och parkeringsbromsen på ena sidan måste fixas.

Direkt efter var jag heldeppig och förtvivlad. Men efter att två personer (pappa och en kollega) kommit med samma svar "var det bara det??" så kändes det bättre. Lampan är ju lättfixat och motorhuven går ju att öppna så jag tar bara med mig reservnyckeln vid ombesiktning. Parkeringsbromsen trodde pappa var lätt åtgärdat också så jag måste hinna med att ringa och boka tid för det i morgon.

Angående ny bil så ska jag åka och kolla på en i helgen, troligen på söndag. Det värsta är att jag inte kan ta med mig pappa som stöd och hjälp för han är ju i Barcelona då. Det är ju vid såna här tillfällen man skulle haft en karl... Jag kollar ju bara om det är en fin färg;-) (mörkröd!) Närå, så illa är det inte! Jag känner att jag har ganska bra koll på vad det är jag vill ha nu och vet vad jag ska kolla på. Men ett moraliskt stöd hade ju inte varit dumt...

Mycket bilsnack på jobbet nu för det är fler än jag som är på g att skaffa ny bil:-)

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Skønt om det ær grejer som ær lætt å ordna!
Lycka till med bil titten i helgen!
kram

stina sa...

tack anna för en kommentar som värmner massa. ja jag hoppas min otur kan sluta snart :( hoppas di hittar en bil! kram