2011-05-14

Dop!

Tycker det är väldigt trevligt med dop faktiskt. Det var ett väldigt fint idag, för lilla söta Henny Linnea Othilia! Fin sång i kyrkan med:) Hatar i vanliga fall Kent, men Utan dina andetag är verkligen jättefin och den enda låten med dom jag gillar. Men jag gillar den ju ännu mer när några andra sjunger den! Även Det gåtfulla folket är ju en fin låt.


Presentöppning med lite assistans!
Av mig fick hon en muminmugg, sommarens säsongsmugg:) Och en sten med en ängel liggandes ovanpå och texten HOPE ingraverat. Det lustiga var att Henke häromdan skrev på facebook att han ville ha tips på doppresent och jag kommenterade att jag inte skulle tipsa honom för att han inte skulle sno min idé. Då svarade han "som att det kommer hända". Och vad hade han köpt, om inte en exakt lika muminmugg:) Haha, vad är oddsen för det liksom?

Dopfika i sockenstugan med smörgåstårta och vanlig tårta efteråt. Mycket smarrigt!! Var väldigt kul att träffa Denice också som jag inte gjort på evigheter. Hennes son Neo var ju en riktig liten charmknutte!

Eftersom det inte var så väldans soligt och varmt idag så behövde jag ju en kofta till min klänning. Jag äger inget sånt i färgerna beige/brunt eftersom det inte är "mina färger". Så jag åkte till mamma (som enbart kör på jordnära färger i princip) och lånade med mig två koftor hem. Men idag när jag provade kändes ingen av dom rätt, inte heller en kortärmad beige kofta jag faktiskt har men ännu inte använt. Men jag grävde djupt djupt i tröjlådan och hittade till min stora glädje en brun kofta som jag var övertygad om att jag skänkt bort, och den var helt rätt för ändamålet!
Får se hur länge jag pallar att kolla på eurovisionsspektaklet innan jag tröttnar... I morgon ska jag och mammsen åka till Valbo. IKEA hägrar! Har inte varit där sen 24:e oktober 2009, så det är verkligen på tiden. Ja jag vet att jag har ett helt stört sifferminne, särskilt när det kommer till födelsedagar! Och det är pga en födelsedag jag minns att det var just det datumet.

2 kommentarer:

stina sa...

nämen hej pappa!
vad kul att de hade "utan dina andetag", den sjöng ju cissi för oss på noahs dop. din kommentar ang kent låtsas jag inte se ;) vilken fin mugg, den vill jag nog oxå ha ;) kram

Svorsken sa...

Åh mysigt med dop!

Blev det nå fynd på Ikea??

Jag ær fortfarande hemma så hænder det inget dem kommande 3,5 tim så blev det ikke rætt gissat denna gång:)
( har før meg att du gissade rætt på dagen med Lukasen?)

Jag tænkte satsa på fødelsedagen till lillasyster ja,ær min plan :)